Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:48 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

HC Dobrogea Sud, meci decisiv cu Sporting Lisabona pentru calificarea în grupele European League

ro

29 Sep, 2020 00:00 2731 Marime text
 
  • Manșa secundă din turul doi preliminar al EHF European League se joacă marți, de la ora 21.45.
  • În tur, la Constanța, scorul a fost egal, 27-27.
  • Ionuț Stănescu spune că HCDS are șansa ei și o va fructifica la maximum.  
 
Echipele masculine de handbal Sporting Lisabona și HC Dobrogea Sud Constanța se întâlnesc marți, 29 septembrie, la Lisabona, în partida care va stabili ce echipă dintre cele două se va califica în grupele EHF European League. 

Confruntarea (manșa secundă din turul doi preliminar al competiției) începe la ora 21.45 (ora României) și este transmisă în direct de Digi Sport 4. Meciul de la Constanța a avut rezultatul final 27-27, după ce Sporting a condus la pauză cu 16-14, astfel că echipa portughează deține prima șansă la atingerea grupelor. Totuși, HCDS nu se predă și speră că va reuși să răstoarne calculul hârtiei. ”Mergem la Lisabona să ne batem! Eu spun că nu s-au diminuat șansele de calificare după egalul de acasă. Ne așteaptă un meci greu acolo, dar avem șansa noastră și o vom fructifica la maximum!”, a declarat, potrivit site-ului oficial al clubului, Ionuț Stănescu, președintele HCDS.   

”Egalul de acasă nu ne scoate din calcule”

Formația de pe litoral a plecat spre Portugalia, cu o cursă aeriană, luni dimineață, la ora 6.15, de pe aeroportul Henri Coandă din București, via Frankfurt. Seara a fost programat un antrenament de acomodare, la ora partidei. Meciul de marți va fi arbitrat de germanii Fabian Baumgart și Sascha Wild.
”Tonus bun la antrenamente, încredere și determinare. Este starea de spirit înainte de meciul decisiv de la Lisabona, unde vom lupta marți seară, de la ora 21.45, pentru calificarea în grupele EHF European League. Băieții noștri vor munci în acest weekend pentru a corecta tot ce nu a mers în meciul tur cu Sporting, de la Sala Sporturilor. Egalul de acasă, 27-27, nu ne scoate din calcule. Toți băieții sunt apți de joc și hotărîți să facă un meci foarte bun la Palatul Sporturilor João Rocha”, se mai arată pe site-ul oficial al HC Dobrogea Sud.

Sursa foto: HC Dobrogea Sud

Citește și:

În duelul cu HC Dobrogea Sud, Sporting Lisabona are prima șansă la calificare, după egalul de la Constanța

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii