Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:15 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

HC Dobrogea Sud Constanța joacă astăzi în campionat cu HC Buzău 2012

ro

17 Oct, 2019 15:29 1360 Marime text
Echipa masculină de handbal HC Dobrogea Sud Constanța susține astăzi meciul din etapa a opta a Ligii Naționale, întâlnind în deplasare, de la ora 18.00, HC Buzău 2012.

În clasament, echipa de pe litoral se află pe locul 11, cu patru puncte, în vreme ce formația din Buzău ocupă poziția a 12-a, tot cu patru puncte.

E timpul pentru o victorie în campionat. Băieții noștri au făcut deplasarea la Buzău după antrenamentul din Sala Sporturilor. Djordje Cirkovic a avut pentru prima dată 17 jucători la dispoziție. Excepție face Marius Mocanu, care nu s-a pregătit în ultimele zile cu echipa din cauza incertitudinilor privind situația sa medicală. Convocat la echipa națională, el a făcut un control amănunțit la INMS și a primit aviz pentru o lună, urmând să facă parte din lotul reprezentativ în cantonamentul de pregătire din perioada următoare. Revine, în schimb, George Buricea, care are drept de joc în Liga Zimbrilor și este dorit de Djordje Cirkovic în teren, se arată pe site-ul oficial al HC Dobrogea Sud.


Antrenorul HCD a declarat, potrivit sursei citate:

Eu cred că în acest moment e cel mai bun transfer pentru noi (n.r. George Buricea). Cu CSM, fără el era foarte greu să luăm un punct. Ne ajută când și unde trebuie, 15-20 de minute, nu contează. Poate să joace apărare, contraatac, pentru tineri este mai bine să fie pe teren. Sunt mulțumit de ultimele antrenamente, am avut 17 jucători și mi-a fost mult mai ușor să pregătesc meciul. E un meci foarte important pentru noi, din mai multe motive. Vrem să câștigăm primele 3 puncte în deplasare, să continuăm rezultatele bune și să câștigăm încredere. Va fi foarte greu, am văzut la ședința video că Buzăul poate să pună probleme oricui când joacă acasă. Dar noi nu mai avem dreptul să căutăm scuze. Mergem să luăm 3 puncte, sunt foarte importante!

Vine un meci pe care trebuie neapărat să-l câștigăm. Avem nevoie de o victorie care să certifice faptul că echipa și-a revenit, a spus și Ionuț Stănescu, președintele HC Dobrogea Sud.


Sursa foto: HC Dobrogea Sud
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii