Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:25 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

HC Dobrogea Sud Constanţa joacă astăzi cu Potaissa Turda în Liga Naţională

ro

05 Dec, 2018 09:28 1146 Marime text
Echipa masculină de handbal HC Dobrogea Sud Constanţa susţine astăzi meciul din etapa a 13-a a Ligii Naţionale (ultima din tur), întâlnind în deplasare Potaissa Turda.

Partida începe la ora 17.00 şi este transmisă în direct de TVR1.

În clasament, HC Dobrogea Sud se află pe locul doi, cu 30 de puncte (cu unul mai puţin decât liderul CSM Bucureşti), în vreme ce echipa din Turda ocupă poziţia a şasea, cu 21 de puncte.

Deşi va avea un meci extrem de greu, Potaissa fiind una dintre echipele de top ale campionatului, HC Dobrogea Sud vrea să-şi continue perioada de invincibilitate. Echipa constănţeană nu a mai pierdut de la finele lunii septembrie, adunând de atunci 15 victorii la rând în toate competiţiile (zece în Liga Națională, unul în Cupa României, patru în Cupa EHF).

Respectăm Turda. Știm de pe vremea HCM-ului că e greu să câștigăm aici, dar băieții sunt motivați să obțină o nouă victorie, a declarat team-managerul echipei de pe litoral, Branko Angelovski, pentru site-ul oficial al clubului.

La Turda nu ne-a fost niciodată ușor. Acum suntem pe un trend ascendent și sper să continuăm seria rezultatelor pozitive. Poate a venit momentul să câștigăm la Turda, a spus şi  președintele clubului Rudi Stănescu, potrivit sursei citate.


După meciul de la Turda, pentru echipa de pe litoral urmează alte două partide de foc: pe 9 decembrie, la Chiajna, cu Steaua, în optimile Cupei României, şi pe 13 decembrie, la Bucureşti, contra lui Dinamo, campioana României.  

Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii