Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:17 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE HC Dobrogea Sud Constanţa II, eşec în duelul cu CSU Craiova. CS Medgidia a remizat

ro

20 Mar, 2021 17:17 2675 Marime text
  • Formaţia de pe litoral se află pe locul şase în clasament, cu 12 puncte.

Echipa mascuilnă de handbal HC Dobrogea Sud Constanţa II a susţinut astăzi, la Buzău, meciul din etapa a 13-a a Diviziei A, seriei B, întâlnind CSU Craiova.

Victoria i-a aparţinut echipei din Bănie, scor 44-32 (22-13), tânăra echipă de pe litoral, având ca unic obiectiv, după cum se arată pe site-ul oficial, „de a le oferi posibilitatea tinerilor handbaliști de la Academia HC Dobrogea Sud să crească în valoare, în perspectiva pasului către prima echipă a clubului”.

HCDS II se află pe locul şase în clasament, cu 12 puncte, iar în ultimul meci pe care-l va susţine la turneul de la Buzău va întâlni CNOPJ Bucureşti (locul 7, cu 9 puncte), duminică, 21 martie, de la ora 9.00.

A doua reprezentantă a judeţului Constanţa în Divizia A, CS Medgidia (lcul 2, cu 27 de puncte), evoluează în etapa a 13-a diseară, de la ora 19.00, cu CSM Bucureşti II (locul 4, cu 24 de puncte).     

UPDATE:

Meciul dintre CS Medgidia şi CSM Bucureşti II s-a încheiat la egalitate, 24-24, după ce echipa din capitală a condus la pauză cu 13-12.

Egal disputat pentru CS Medgidia în meciul cu CSM București, scor 24-24, după un meci în care ambele echipe au luptat “cu dinții”pentru fiecare punct.

Handbaliștii antrenați de Adrian Georgescu şi Ionuţ Deli-Iorga și-au dorit nespus de mult victoria, însă CSM București a fost o nucă tare, nelăsându-le baieților prea mult loc să se desprindă pe tabelă.

Ambele echipe au mers cap la cap pe toată durata partidei, luptând până la fluierul final.



S-a terminat 24 la 24 iar Medgidia câștigă un punct valoros în clasament, la fel ca adversara sa.

Mâine de la ora 15:40, Medgidia o întâlnește CS Universitatea Craiova., se arată pe pagina de Facebook a CS Medgidia, echipă care, după acest egal acumulează 28 de puncte şi e pe locul doi, la opt lungimi în spatele liderului, CSM Alexandria.   

 
Sursa foto (cu rol ilustrativ): HC Dobrogea Sud 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii