Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:20 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

HC Dobrogea Sud a pierdut meciul de la Constanţa cu Potaissa Turda

ro

31 Jan, 2022 21:16 2276 Marime text
  • „Delfinii“ au condus la pauză, însă oaspeţii au întors apoi rezultatul.

În primul meci oficial pe 2022, echipa masculină de handbal HC Dobrogea Sud Constanţa a înregistrat o înfrângere.

Astăzi, „delfinii“ au întâlnit, în etapa a 16-a, pe teren propriu, Potaissa Turda, în faţa căreia au cedat cu 27-29 (13-12).

Nu a fost ziua noastră. În primul meci din 2022, am cedat în fața vicecampioanei Potaissa Turda, care își ia astfel revanșa pentru eșecul usturător din tur, când „delfinii” au câștigat la 9 goluri diferență. Față de acel meci, nu i-am avut astăzi în teren pe Raso, Buvinic și Nistor! Este prima înfrângere acasă din acest sezon. Băieții au condus la pauză cu 13-12, dar ardelenii au început mai bine repriza secundă și au întors rezultatul. Am revenit de la -4 și ne-am apropiat la un gol, dar am irosit de fiecare dată șansa egalării. Lipsa de experiență a tinerilor și-a spus cuvântul, iar luciditatea la finalizare i-a părăsit pe oamenii noștri de gol în momentele cheie. Dani Vasile a închis poarta în multe momente, dar, chiar și așa, Turda a găsit drumul spre victorie, se arată pe site-ul oficial al HCDS.


Au evoluat:

HC Dobrogea Sud (antrenor, George Buricea): Vasile, Chilianu – Stankovic 9 goluri, Ilie 8, Komogorov 4, Andrei 2, Chikovani 2, Nikolic 1, Loghin 1, Vegar, Caba, Susanu, Ștefan.

Potaissa Turda (antrenor, Horațiu Gal): Șelaru, Freiwald 1 gol – Talas 7, Ghiță 6, Szoke 5, Dragas 4, Cântec 2, Thalmaier 2, Dumitriu 2, Ghivil, D. Pop, Lazăr.

În clasament, HC Dobrogea Sud se află pe locul doi, cu 40 de puncte, având 13 victorii, un egal şi două înfrângeri.
 

Înfrângere în primul meci oficial din 2022.

Dupa o primă repriză bună, delfinii pierd primele puncte acasă în actualul sezon. Am fi putut încheia neînvinşi meciul, însă lipsa de inspiraţie din final a trimis toate punctele la Turda. Urmează meciuri foarte grele, trebuie să mergem mai departe şi să rămânem uniţi. Am pierdut primul loc, însă nu ne vom pierde niciodată spiritul. Capul sus, băieţi!

9 luni fără înfrângere în Sala Sporturilor, ultimele puncte pierdute au fost în luna mai a anului trecut. Nu putem să nu felicităm băieţii pentru parcursul perfect de până azi şi pentru cele 11 victorii la rând în faţa suporterilor noştri. Bravo, HCD! 



Nu suntem invincibili, mai prindem şi zile proaste, însă ştim sigur că băieţii se vor întoarce motivaţi etapa următoare, pentru meciul cu Steaua, este şi mesajul de pe pagina de Facebook a clubului de pe litoral.


HCDS dispută următorul meci, cu Steaua (locul 4, cu 36 de puncte) în deplasare, duminică, 6 februarie, de la ora 15.30, în Sala Concordia Chiajna, în direct la TVR1.   

PRECIZĂRI:
 

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: HC Dobrogea Sud
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii