Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:29 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Foştii jucători ai BC Farul Constanţa vor fi onoraţi într-o gală care va preceda partida BC Athletic - CSM Tg. Jiu

ro

11 Dec, 2019 00:00 2269 Marime text

Foştii baschetbalişti ai BC Farul Constanţa vor fi onoraţi, sâmbătă, 14 decembrie, de la ora 16.30, într-o gală organizată de Baschet Club Athletic Constanţa, Primăria Municipiului Constanţa şi Asociaţia Judeţeană de Baschet Constanţa.
 
Gala va preceda penultimul meci de pe teren propriu din acest an al Gladiatorilor din Tomis, BC Athletic - CSM Târgu Jiu, partidă programată să înceapă la ora 18.00.
 
„Jucători exponenţiali care ne-au fost idoli şi exemple în viaţă, oameni de baschet care şi-au pus amprenta în baschetul de la malul mării, vor fi alături de noi într-un eveniment în care vom readuce culorile alb-albastru în faţă, ocazie cu care vom strânge şi jucării care vor ajunge prin United Hands Romania la copiii din centrele de plasament ale judeţului nostru cât şi la familiile de la sate. Nu va lipsi Casuta Happy Foto Photobooth pentru a ne imortaliza momentele cu Gladiatorii din Tomis de la finalul meciului cât şi zâmbetele voastre de dinainte sau din pauza meciului. Sâmbătă cunoaştem şi onorăm jucători exponenţiali ai Clubului Sportiv Farul Constanţa şi donăm jucării pentru copii înaintea meciului BC Athletic - CSM Târgu Jiu“, se arată pe pagina de Facebook a BC Athletic.
 
Sursa foto: Facebook (BC Athletic)
 
Citeşte şi:
 
BC Athletic Constanţa a câştigat primul sfert şi a condus la pauză, dar a pierdut meciul cu CSM Miercurea Ciuc

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii