Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:36 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Finala cu Dinamo, meciul al doilea HC Dobrogea Sud Constanţa joacă astăzi pentru a rămâne în cursa pentru titlu

ro

22 May, 2019 00:00 1855 Marime text
HC Dobrogea Sud Constanţa susţine astăzi al doilea meci din finala Ligii Naţionale de handbal masculin, în care întâlneşte campioana en-titre, Dinamo Bucureşti. Formaţia din capitală conduce cu 1-0, după victoria cu 33-26 (15-10) de la Constanţa, astfel că echipa de pe litoral trebuie să câştige neapărat azi, în partida de la Bucureşti. În cazul unei noi victorii a lui Dinamo, titlul va rămâne în vitrina sa, după două partide.
 
Finala se joacă în sistemul cel mai bun din trei meciuri, iar, dacă HC Dobrogea Sud se va impune astăzi, în partida care începe la ora 18.05 (în direct la TVR HD), scorul va deveni 1-1, astfel că, pentru desemnarea campioanei, se va juca partida decisivă, miercuri, 29 mai, la Constanţa. Antrenorul formaţiei de pe litoral, Zvonsko Sundovski, priveşte cu optimism meciul de azi. „Normal, mergem pentru victorie. Cine nu crede că putem să câştigăm mai bine să stea acasă! Am jucat un meci foarte slab la Constanţa. A fost mai mult un blocaj psihic. Echipa nu a crezut că poate să facă mai mult cu Dinamo şi asta s-a văzut în meci. Încercăm să schimbăm asta, e ultima dată când mai putem să încercăm. Eu am încredere că putem să câştigăm la Dinamo, să întoarcem finala şi să jucăm acasă meciul 3, decisiv“, a declarat Sunsovski, citat de site-ul oficial al clubului constănţean.
 

„Să jucăm ca bărbaţii!”

 
HC Dobrogea Sud şi Dinamo s-au întâlnit în acest sezon, până acum, de patru ori şi de fiecare dată s-a impus echipa din capitală. „Se şterge totul, meciul ăsta este o finală. Știm cum trebuie să intrăm pe teren ca să jucăm o finală. Dacă băieţii au încredere pe calitatea pe care o au, dacă au dorinţă, putem să facem un meci bun acolo. În primul rând, să jucăm ca bărbaţii. Și, dacă avem şansă, şi eu cred că avem, să câştigăm!”, a mai precizat Zvonko Sundovski.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa
 
Citeşte şi:
 
Finala de la handbal Dinamo s-a impus clar la Constanţa, dar cei de la HC Dobrogea Sud cred că nu e totul pierdut

Imagini de la eveniment HC Dobrogea Sud, eşec sever la Constanţa cu Dinamo, în primul meci din finală (galerie foto)

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii