Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:33 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Viitorul, remiză în deplasare cu Sepsi Sf. Gheorghe, în play-off

ro

01 Apr, 2019 22:41 1511 Marime text
FC Viitorul a susținut în această seară meciul din etapa a treia a turneului play-off al Ligii 1, întâlnind în deplasare Sepsi Sf. Gheorghe.

Partida s-a încheiat la egalitate, 0-0.

Gică Hagi, managerul tehnic al FC Viitorul, a menajat în această partidă opt jucători (Țîru, De Nooijer, Vână, Houri, Băluță, Calcan, Ianis Hagi și Drăguș) pentru meciul pe care echipa de pe litoral îl va susține joi, la Craiova, în turul semifinalelor Cupei României.

În această situație, FC Viitorul a jucat cu Sepsi în următoarea alcătuire: Tordai - Mladen, Artean, P. Iacob, Kuipers - A. Ciobanu, Vl. Achim, Casap - Eric (70 Târcoveanu), Rivaldinho (77 A. Pitu), Mățan (46 G. Ganea).

Sepsi (antrenor, Eugen Neagoe) a folosit echipa: Niczuly - De Moura, Viera, Jovanovic, Fl. Ștefan - Velev (46 Vașvari), Ad. Rus (66 Fulop), Karnitski – Nouvier (75 Carnat), Tandia, Flores. 

Constănțenii au arătat, din nou, că formează un lot omogen, iar cei care au intrat pe teren au reușit o nouă partidă bună, în fața unui adversar foarte dificil. Viitorul a dominat clar prima repriză și a fost foarte aproape de gol prin Achim, Casap sau Rivaldinho. Și repriza secundă a aparținut constănțenilor, dar tabela a rămas nemodificată până la final, scor 0-0, se arată pe site-ul oficial al FC Viitorul. 


În clasament, FC Viitorul se află pe locul patru, cu 23 de puncte.

Sursa foto: FC Viitorul   
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii