Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:42 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Viitorul, antrenament de acasă condus online de preparatorul fizic Antonio Camacho

ro

09 Apr, 2020 00:00 2862 Marime text

În condițiile în care competițiile fotbalistice din României au fost oprite, la toate nivelurile, în urma pandemiei de coronavirus, au pauză și fotbaliștii de la FC Viitorul, ocupanta locului întâi în turneul play-out al Ligii 1.

Jucătorii nu au întrerupt însă pregătirea și lucrează de acasă, pentru menținerea unui tonus fizic bun, coordonați  online de preparatorul fizic. „Începem săptămâna în forță, cu un antrenament de grup condus de preparatorul nostru fizic Antonio Caballero Camacho“, s-a anunțat, luni, pe pagina de Facebook a clubului constănțean demararea săptămânii în curs. „Suntem determinați să nu lăsăm frica și ignoranța să ne doboare! Împreună vom trece peste această perioadă grea, respectând întocmai sfaturile autorităților. Îmi pasă, deci stau acasă. Fă-o și tu!“, a spus internaționalul de tineret Virgil Ghiță.
Din lotul FC Viitorul nu mai face însă parte atacantul camerunez Jacques Zoua, care a ajuns la un acord cu clubul pentru rezilierea pe cale amiabilă a contractului. „În vârstă de 29 de ani, Zoua a evoluat pentru echipa noastră în șase meciuri în perioada octombrie 2019 - martie 2020, și a marcat 1 gol. FC Viitorul îi mulțumește pentru evoluțiile în tricoul negru-albastru și îi urează mult succes în continuare“, a anunțat FC Viitorul.

Sursa foto: Facebook (FC Viitorul)

Citește și:

O nouă aniversare la echipa constănțeană Mijlocașul Vlad Achim, de la FC Viitorul, a împlinit 31 de ani

Adunarea Generală Extraordinară a Acționarilor FC Viitorul Constanța SA. Ce hotărâre s-a adoptat

FC Viitorul a reziliat contractul cu unul dintre jucători
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii