Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:15 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Adunarea Generală Extraordinară a Acționarilor FC Viitorul Constanța SA. Ce hotărâre s-a adoptat

ro

07 Apr, 2020 00:00 3653 Marime text

În Monitorul Oficial al României a fost publicată hotărârea nr. 58/28.02.2020 a Adunării Generale Extraordinare a acționarilor societății Fotbal Club Viitorul Constanța SA.
Cei doi acționari, Gheorghe Hagi (ce deține 149.850 de acțiuni, reprezentând 99,90% din capitalul subscris și 99,9% din participarea la beneficii și pierderi) și Zoltan Iasko (ce deține 150 de acțiuni, reprezentând 0,10% din capitalul subscris și 0.10% din participarea la beneficii și pierderi) au adoptat hotărârea în unanimitate.

Aceasta prevede completarea articolului 6 din Actul constitutiv al societății, în sensul că, la activitățile secundare, se vor adăuga activități ale agențiilor de publicitate și servicii de reprezentare media. În urma adoptării prezentei hotărâri AGA, activitățile secundare ale FC Viitorul Constanța SA sunt: activități ale bazelor sportive; comerț cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzarea predominantă de produse alimentare, băuturi și tutun; comerț cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzarea predominantă de produse nealimentare; alte transporturi de călători n.c.a; comerț cu amănuntul al textilelor, îmbrăcămintei și încălțămintei, efectuat prin standuri, chioșcuri și piețe; comerț cu amănuntul prin intermediul caselor de comenzi sau pe Internet și comerț cu amănuntul efectuat în afara magazinelor, standurilor, chioșcurilor și piețelor; activități ale agențiilor de publicitate; servicii de reprezentare media.

Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța


Citește și:

Mandatul administratorului unic al FC Viitorul Constanța SA, prelungit cu patru ani

Decizii ale Adunării Generale Extraordinare a Acţionarilor FC Viitorul SA
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii