Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:32 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O nouă aniversare la echipa constănțeană Mijlocașul Vlad Achim, de la FC Viitorul, a împlinit 31 de ani

ro

08 Apr, 2020 00:00 2612 Marime text

O nouă aniversare la FC Viitorul. După fundașul dreapta Tiberiu Căpușă, care a împlinit 22 de ani, a venit și rândul mijlocașului Vlad Achim să i se spună „La Mulți Ani!“, cu ocazia vârstei de 31 de ani la care a ajuns marți, 7 aprilie.
 
„Vlad Achim este jucătorul care aduce echilibru și siguranță în rândul coechipierilor. Jucător de picior drept, cu o tehnică de invidiat, acesta reușește să fie lucid și în cele mai dificile momente. De-a lungul carierei, a mai evoluat la CSO Ovidiu, Ceahlăul Piatra Neamț, FCSB și FC Botoșani. Performanțe: a câștigat Cupa și Supercupa României în sezonul 2018/2019 cu FC Viitorul Constanța“, se arată pe site-ul oficial al FC Viitorul.
Constănțeanul Vlad Achim a fost format la juniorii FC Farul de antrenorul Lucian Marinof, a cărui grupă de vârstă 1989 era una redutabilă pe plan național, cucerind titluri și medalii. Până la alcătuirea grupei de către Marinof, Achim s-a pregătit la echipa 1988 a Farului, sub comanda lui Constantin Gârjoabă. Achim a debutat în Liga 1 în partida Ceahlăul Piatra Neamț - FCSB 0-2, jucată pe 2 august 2009.

Sursa foto: FC Viitorul

Citește și:

Sportivi cunoscuți printre invitați Fotbalistul Vlad Achim a făcut nunta la Constanța. Cine a cântat la eveniment

Achiziții multe la FC Viitorul. Vlad Achim a revenit la fosta campioană „Ne dorim să jucăm frumos și să înscriem cât mai mult“ (galerie foto)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii