Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:22 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Farul, programata pentru meciul cu Steaua II

ro

05 Jun, 2010 03:55 1863 Marime text
farul_.jpgDupă o nouă săptămână extrem de dificilă pentru FC Farul, echipa constănţeană a mai trecut un obstacol în drumul spre realizarea „obiectivului" de a încheia campionatul.

Astfel, „marinarii" au fost programaţi pentru meciul de astăzi, de la Constanţa, contra formaţiei Steaua II, partidă contând pentru etapa cu numărul 33, penultima a Ligii a II-a. Federaţia Română de Fotbal a luat această decizie deşi, până la prânz, nu au fost achitate toate datoriile către jucători, punând condiţia ca până luni, la ora 12.00, patronul Farului, Giani Nedelcu, să trimită dovada plăţilor către jucătorii cu care se află în litigiu. Acest lucru s-a petrecut ieri seară, când oficialul a sosit la Constanţa şi, cu excepţia lui Ion Barbu, care a plecat cu echipa a doua la Însurăţei, jucătorii au primit ratele restante, conform reeşalonării. În caz contrar, echipa constănţeană nu va fi programată pentru meciul de miercuri, cu Gloria Buzău, din ultima etapă a sezonului. Această urmează să fie cea de-a doua neprogramare, după cea cu CSM Râmnicu Sărat, care aduce, potrivit regulamentului, excluderea Farului din Liga a II-a şi retrogradarea în al treilea eşalon, unde va avea interdicţie un an să promoveze. În altă ordine de idei, contra satelitului Stelei, antrenorul „marinarilor", Gheorghe Butoiu, nu va putea conta pe serviciile fundaşului Emil Ninu, suspendat în urma cumulului de cartonaşe galbene, pe Vlas, care mai are de ispăşit o etapă de suspendare şi pe Larie, după ce a fost eliminat în ultimul meci din campionat. În schimb, vor reveni în lot Pătraşcu, Pantelie, Sardescu, Ignat şi Matei, care au lipsit de la meciul cu Tricolorul Breaza, acuzând diverse probleme medicale. Meciul de astăzi va avea loc pe stadionul Farul, începând cu ora 11.00, şi va fi arbitrat de Emil Voicu (Bacău), ajutat la cele două margini de Dragoş Vlad şi Adrian Ionescu (ambii din Târgovişte).

Bătaie între Paşcovici şi Sorin Mihăilescu

Tensiunea din cadrul clubului Farul a luat amploare în această după amiază, ajungându-se chiar la bătaie. Fotbalistul Cosmin Paşcovici şi liderul suporterilor Farului, Sorin Mihăilescu, s-au luat la bătaie în curtea clubului, după o discuţie aprinsă pe care cei doi au avut-o pe marginea datoriilor pe care clubul le are faţă de jucătorul constănţean. Un echipaj de poliţie a fost chemat imediat la faţa locului pentru a aplana conflictul. Cei doi au depus câte o plângere pentru injurii şi agresiune, fiecare acuzându-l pe celălalt că a început conflictul. Oamenii legii urmează să stabilească în aceste zile, cu ajutorul martorilor, cine se face vinovat de acest incident. Potrivit oficialilor clubului, Paşcovici, alături de alţi şase jucători (Rusmir, Rastovac, Barbu, Neaga, Evdochim şi Ştefan Sandu), au de încasat de la club sume care totalizează aproximativ 25.000 de euro.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii