Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:19 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Farul Constanța - Sepsi OSK Gheorghe Hagi - „Întâlnim o echipă periculoasă, trebuie să facem un meci complet“ (VIDEO)

ro

27 Feb, 2023 14:05 1959 Marime text


Farul Constanța, echipa de pe primul loc în clasamentul Superligii, dispută marți, 28 februarie, meciul din etapa a 28-a a sezonului regular, întâlnind pe teren propriu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe.

Partida este găzduită de stadionul central al bazei Academiei Hagi, de la Ovidiu, cu începere de la ora 20.30.

Farul conduce ierarhia cu 58 de puncte, pe când Sepsi ocupă, cu 41 de puncte, poziția a șasea, ultima care duce în play-off.  
 

Întâlnim o echipă valoroasă, care joacă un fotbal foarte bun, făcând ambele faze. A marcat goluri multe și îi place să aibă mingea. În atac, joacă destul de combinativ, are jucători mobili. Jocul nostru trebuie să fie cel știut de toți, bazat atât pe posesie, cât și pe presiune. Trebuie să știm să desfacem sistemul defensiv advers, să ne impunem și să dăm rimul și intensitatea jocului. Am venit bine de la Arad, cu o victorie, iar spiritul nostru e foarte bun. I-am văzut conectați pe băieți, își doresc foarte mult și sperăm ca mâine să facem un meci foarte bun, luând cele trei puncte, care sunt importante în lupta pe care o avem. Ambele echipe au nevoie de puncte și cred că va ieși un meci interesant. Meciurile noastre cu Sepsi au fost mereu echilibrate. Echipa din Sfântu Gheorghe e periculoasă, trebuie să facem un meci complet, a declarat Gheorghe Hagi, managerul tehnic al Farului.

Cât costă biletele de intrare la meciul Farul Constanța - Sepsi OSK Sfântu Gheorghe

Din partea echipei de pe litoral, meciul a fost prefațat și de jucătorii Tudor Băluță și Marian Aioani, ale căror declarații le găsiți mai jos.


 Sursa foto: ZIUA de Constanța
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii