Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:17 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Farul Constanța, meci cu CS Mioveni în Liga 1. „Trebuie să facem un joc bun și să câștigăm“

ro

25 Sep, 2021 00:00 2541 Marime text
 

 
  • În cele nouă meciuri de până acum, Farul a acumulat 15 puncte, după patru victorii, trei egaluri și două înfrângeri, golaveraj 12-4.
 
Farul Constanța susține duminică, 26 septembrie, meciul din etapa a zecea a Ligii 1, întâlnind pe teren propriu CS Mioveni.
 
Partida se va desfășura pe stadionul central din complexul Academiei Hagi, de la Ovidiu, de la ora 15.30. În cele nouă meciuri de până acum, Farul a acumulat 15 puncte, după patru victorii, trei egaluri și două înfrângeri, golaveraj 12-4, în timp ce echipa argeșeană are zece puncte (trei victorii, un egal și cinci înfrângeri, golaveraj 5-11).
 
„Trebuie să facem un joc bun și să câștigăm. Va fi la fel, foarte dificil, contra unui adversar căruia trebuie să-i desfacem sistemul defensiv“, a spus Gică Hagi, managerul tehnic al Farului. În runda a 11-a, echipa de pe litoral evoluează pe terenul lui FC Voluntari, duminică, 3 octombrie, de la ora 16.00.
 
Atât Farul, cât și CS Mioveni vin după înfrângeri în meciurile din Cupa României pe care le-au susținut în această săptămână în „16“-imile competiției. Ambele echipe au întâlnit, pe teren propriu, adversari din Liga 1. „Marinarii“ au cedat cu 0-1 în disputa cu Sepsi Sfântu Gheorghe (golul venind însă după un penalty acordat eronat), iar CS Mioveni a fost învinsă după loviturile de departajare de Rapid (0-0 după prelungiri, 5-4 la penalty-uri).  
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Facebook (Farul Constanța)

 
Citește și:
 
Cât costă biletele de intrare la meciul Farul Constanța - CS Mioveni
 
Farul, eliminată din Cupa României după o eroare de arbitraj
Gică Hagi - „A venit VAR-ul! Arbitrii de tușă sunt VAR-ul acum“ (galerie foto)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii