Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
09:56 09 12 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Echipele Academiei de Volei Tomis Constanţa au demarat noul sezon. Meciuri în Divizia A2 şi la mini-volei (galerie foto)

ro

27 Oct, 2021 00:00 1259 Marime text
 

 
  • În faza întâi, competiţia masculină a Diviziei A2 se desfășoară în sistem turneu, fiecare echipă urmând să organizeze câte un turneu.
  • În Divizia A2 feminină, echipa de pe litoral a întâlnit în prima etapă a noii stagiuni, pe teren propriu, în Seria Est, CTF „Mihai I“ București.
  • La mini-volei, fetele Academiei de Volei Tomis au debutat în noua ediţie a Campionatului Naţional.
 
Echipele Academiei de Volei Tomis Constanţa au debutat în competiţiile noului sezon, în Divizia A2 (atât echipa de fete, cât şi cea de băieţi), dar şi în întrecerea de mini-volei.
 
În faza întâi, competiţia masculină a Diviziei A2 se desfășoară în sistem turneu, fiecare echipă urmând să organizeze câte un turneu. Antrenată de Răzvan Parpală, gruparea de pe litoral are ca adversară în acesată etapă, în Seria Est, Știința Bacău, CSM Suceava și CSM Râmnicu-Sărat. Primul turneu s-a disputat la Bacău, iar AV Tomis a câştigat toate cele trei partide jucate: 3-1 cu Ştiinţa Bacău, 3-1 cu CSM Râmnicu Sărat şi 3-0 cu CSM Suceava. Următorul turneu al Diviziei A2 Est masculin este programat la începutul lunii decembrie. Şi în acest sezon, Academia de Volei Tomis mizează atât pe jucători cu experiență, cât și pe juniori din pepinieră. Lotul este format din: Cosmin Ghimeș, Vlad Leu, Eduard Popa, Dragoș Pavel, Bogdan Beiu, George Gavriz, Adrian Manole, Andrei Grigore, Alexandru Voicu, Theodor Frîncu, Mihai Mihăilă şi Paul Cămui.
 
În Divizia A2 feminină, echipa de pe litoral a întâlnit în prima etapă a noii stagiuni, pe teren propriu, în Seria Est, CTF „Mihai I“ București, formaţie în faţa căreia a cedat cu 0-3 (24-26, 22-25, 19-25). „Cu un lot foarte tânăr, fetele antrenate de Radu Began au făcut un meci curajos însă nu au putut fi precise în momentele cheie al seturilor, astfel că CTF Mihai I București se impune în trei seturi. Fetele au făcut un meci în care coordonarea și precizia mingilor ridicate la fileu nu au fost foarte bune dar junioarele au arătat că pot veni cu energie pozitivă și pot crește alături de mult mai experimentatele jucătoare din lot, atât în joc cât și în încredere. Cu mai multă disciplină în următoarele etape, cu siguranță vom vedea meciuri la fel de disputate ca și cel de azi iar victoriile nu se vor lăsa așteptate. Fetele merită toate încurajările pentru dorință și felul în care au luptat!“, se arată pe pagina de Facebook a academiei constănţene.
 
Lotul constănţean cu care s-a început campionatul este format din: Bianca Cojocaru, Doina Cojocaru, Diana Milea, Andrada Alecu, Mihaela Otcuparu, Maria Roset, Bianca Brânză, Ana Brotea, Ruxandra Cojocaru, Sara Buricea, Alexia Ruci, Ana Ciocan, Alexandra Radu, Nicole Toma și Alessia Crețu.  Din staff-ul tehnic fac parte Radu Began, Bianca Cojocaru și Vanesa Deșliu. Turul sezonului se va încheia pe 4 decembrie.  
 
La mini-volei, fetele Academiei de Volei Tomis, antrenate de Bianca Cojocaru și Vanesa Deșliu, au debutat în Campionatul Naţional, jucând în primul turneu al sezonului, la Brăila, unde au susţinut două partide: 1-3 cu LPS Brăila şi 3-0 cu CS Medgidia. 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Facebook (Academia de Volei Tomis Constanţa)

 
Citeşte şi:
 
Academia de Volei Tomis Constanţa, debut în sezonul 2021/2022. Cu ce lot este abordată Divizia A2

Ti-a placut articolul?

Comentarii