Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:35 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Academia de Volei Tomis Constanţa, debut în sezonul 2021/2022. Cu ce lot este abordată Divizia A2

ro

22 Oct, 2021 00:00 2800 Marime text

 
  • Fetele antrenate de Radu Began joacă primul meci al stagiunii de volei feminin din Divizia A2 (eşalonul secund din România), în compania CTF „Mihai I“ București.
 
Academia de Volei Tomis Constanţa debutează în sezonul 2021/2022 al competiţiilor interne, în acest final de săptămână echipele grupării de pe litoral susţinând meciuri atât în seria Est a Diviziei A2, cât şi la mini-volei.
 
Astfel, sâmbătă, 23 octombrie, de la ora 13.00, la Sala Complexului Sportiv Tomis din Constanţa (str. Flămânda), fetele antrenate de Radu Began joacă primul meci al stagiunii de volei feminin din Divizia A2 (eşalonul secund din România), în compania CTF „Mihai I“ București. Echipa constănţeană va aborda acest început de sezon cu un lot format din jucătoare cu experiență, din junioare ale Academiei de Volei Tomis, dar și din junioare de perspectivă din județ, care vor juca cu dublă legitimare.
 
Lotul cu care se va începe campionatul este format din: Bianca Cojocaru, Doina Cojocaru, Diana Milea, Andrada Alecu, Mihaela Otcuparu, Maria Roset, Bianca Brânză, Ana Brotea, Ruxandra Cojocaru, Sara Buricea, Alexia Ruci, Ana Ciocan, Alexandra Radu, Nicole Toma și Alessia Crețu. Din staff-ul tehnic fac parte Radu Began, Bianca Cojocaru și Vanesa Deșliu. Turul sezonului va începe pe 23 octombrie și se va încheia pe 4 decembrie.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Facebook (Academia de Volei Tomis Constanţa)

 
Citeşte şi:
 
Academia de Volei Tomis Constanța
Speranțele, cantonament la Cheile Grădiștei, iar apoi pe podium la Cupa Prieteniei (galerie foto)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii