Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:16 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Donează o jucărie şi faci o bucurie!“, sâmbătă, la meciul HC Dobrogea Sud - CSM Făgăraş

ro

16 Dec, 2017 00:00 1525 Marime text
Echipa masculină de handbal HC Dobrogea Sud dispută sâmbătă, 16 decembrie, meciul din sferturile de finală ale Cupei României, întâlnind pe teren propriu, la Constanţa, formaţia CSM Făgăraş. Partida este găzduită de Sala Sporturilor, de la ora 12.00. Echipa gazdă, care ocupă locul patru, cu 30 de puncte, în clasamentul Ligii Naţionale, este favorita certă a întâlnirii, trupa braşoveană fiind în ierarhie pe locul 13 (penultimul), cu zece puncte.
 
Intrarea la meci este liberă, iar cei de la HC Dobrogea Sud fac apel la spectatori, pentru a le face o bucurie de sărbători copiilor aflaţi în nevoie, dăruindu-le jucării. „Donează o jucărie şi faci o bucurie! Vă aşteptăm pe fiecare cu jucării pentru copiii mai puţin norocoşi! Jucăriile vor fi aruncate în teren şi donate copiilor de la centrele de plasament“, este mesajul HC Dobrogea Sud.
 
Celelalte partide din sferturile Cupei României se vor juca astfel: sâmbătă, 16 decembrie - SCM Politehnica Timişoara - CSM Bacău (ora 14.00); duminică, 17 decembrie - CSM Bucureşti - CSA Steaua (ora 11.00), Potaissa Turda - Minaur Baia Mare (ora 12.30).
 
Sursa foto: Facebook (HC Dobrogea Sud)
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii