Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:28 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Derby pe stadionul Farul SSC Farul Constanţa aşteaptă un număr mare de spectatori la meciul cu Progresul 1944 Spartac

ro

11 Apr, 2018 14:51 2896 Marime text
Echipa de fotbal SSC Farul Constanţa aşteaptă cu nerăbdare meciul de sâmbătă, de pe stadionul „Farul“, cu Progresul 1944 Spartac, principala contracandidată la promovarea în Liga a 2-a.

Partida începe la ora 17.00, iar jucătorii formaţiei gazdă au făcut un apel către spectatori, pentru a veni în număr mare la stadion şi a purta echipa spre victorie.

Cele două formaţii ocupă primele două locuri în clasament, cu acelaşi număr de puncte, 48, SSC Farul fiind lider graţie golaverajului superior.

E cel mai important meci al nostru. Suntem la mâna noastră. Nu e vorba de revanşă pentru eşecul din tur (n.r. 0-7), ci e vorba doar de puncte, să câştigăm şi să luăm o opţiune serioasă pentru promovare. De la început ne-am dorit revenirea pe Farul şi aşteptăm cât mai mulţi spectator la meci. Dacă la barajul cu Pescăruşul Sarichioi au fost peste 4.000 de persoane, cred că pot fi şi acum atâtea, chiar mai multe. Avem mare nevoie de sprijin. Noi vom face totul ca să câştigăm. Presimt că vor veni mulţi spectatori, iar atmosfera va fi foarte frumoasă“, a declarat Petre Grigoraş, antrenorul principal al SSC Farul.

Pentru acest meci, la formaţia de pe litoral suint indisponibili din pricina accidentărilor Pătulea, Cocârlă şi Vântu, dar va reveni căpitanul Alex Grigoraş.  

Sursa foto: ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii