Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:52 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cuplaj baschetbalistic în Sala Sporturilor Phoenix Ştiinţa şi BC Athletic joacă sâmbătă la Constanţa în Liga Naţională

ro

16 Mar, 2019 00:00 1061 Marime text
Sala Sporturilor din Constanţa găzduieşte, sâmbătă, 16 martie, un cuplaj baschetbalistic de Liga Naţională! De la ora 15.00, este programată partida feminină Phoenix Ştiinţa Constanţa - Universitatea Cluj, contând pentru Grupa Roșie a campionatului, în vreme ce, de la ora 18.00, se dispute confruntarea masculină BC Athletic Constanţa - Steaua Bucureşti (din Grupa Galbenă).
 
În ierarhie, U Cluj şi Phoenix Ştiinţa au acelaşi număr de puncte, 23, fiind vecine de clasament şi ocupând locul şase, respective şapte. „Sâmbătă, este vremea revanşei! După înfrângerea suferită în Ardeal, la sfârşitul lunii ianuarie, fetele noastre trebuie să câştige acum meciul cu U Cluj, pentru o clasare cât mai bună în faza următoare a campionatului. Și cum avantajul terenului propriu nu este complet fără fanii din tribune, vă aşteptăm şi pe voi sâmbătă la sală, pentru a le încuraja pe fete şi a ne bucura la final, din nou împreună, de spectacolul baschetbalistic din teren“, este mesajul clubului constănţean.
 
În partida băieţilor, BC Athletic întâlneşte Steaua Bucureşti, vicecampioana României, iar gazdele speră să se ridice la înălţimea adversarului şi să reuşească un joc bun. În clasament, Steaua e pe locul trei, cu zece puncte (după patru victorii şi două înfrângeri în şase meciuri), în vreme ce formaţia de pe litoral ocupă poziţia a şasea, cu şase puncte, înregistrând până acum numai eşecuri. „BC Athletic Constanta - Steaua Bucureşti va fi meciul care va pune față în față Gladiatorii din Tomis şi vicecampioana României, într-un joc care nu se poate compară ca intensitate şi dificultate cu niciunul de până acum! Dacă vorbim despre BC Athletic, spunem spectacol şi bineînţeles că nu vor lipsi concursurile adresate fanilor“, se arată pe pagina de Facebook a BC Athletic.
 
Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanţa
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii