Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:53 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Culturistul din Năvodari are 69 de ani! „Super campion!“ Vasile Şerban, al 15-lea titlu de campion naţional (galerie foto + documente)

ro

09 Oct, 2019 00:00 7661 Marime text
Cunoscutul culturist veteran din Năvodari Vasile Şerban a fost imbatabil şi la ediţia 2019 a Campionatului Naţional, cucerind cu această ocazie al 15-lea său titlu de campion al României!
 
Competiţia de juniori şi masters s-a disputat la Sibiu, iar Vasile Şerban (69 de ani, legitimat la CS Power Gym Constanţa) a concurat la culturism masters categoria +60 ani, întrecere open, învingându-l pe Domokos Balogh (Delta Power Cluj). Fenomen al sportului, veteranul din Năvodari se antrenează la Constanţa şi mai are în palmares, în afară de cele 15 titluri de campion al României, medalia de aur la Campionatul Balcanic, medalia de bronz la Campionatul European, iar la Campionatul Mondial s-a clasat pe locul patru. Noua sa performanţă a atras felicitările celor apropiaţi. „Super campion!”, „Fără cuvinte! Felicitări!”, „Succes pe toate planurile alături de cei dragi!”, „Mult respect!” sau „Doamne, ce au trecut anii!”, au fost câteva dintre cuvintele frumoase ale prietenilor săi.
 

I-a luat prin surprindere pe cei de la „Românii au talent“

 
De-a lungul anilor, Vasile Şerban a participat la multe show-uri şi emisiuni de televiziune, trupul său bine lucrat făcând de fiecare dată senzaţie. Ultima sa apariţie de pomină a fost în luna martie a acestui an, la „Românii au talent“, de la Pro TV. Sportivul a apărut pe scenă cu o chitară şi a început să cânte o melodie folk, „Pentru dragostea din vis“, scrisă de Dionisie Dubinciuc. Văzându-i stânjeniţi pe membrii juriului, care nu ştiau cum să-i spună că nu este pentru showul „Românii au talent“, din punct de vedere vocal, Şerban s-a oprit şi le-a spus acestora: „Cred că nu-i pentru mine, după cum vă uitaţi la mine”. „Da, aşa este. E o idee bună”, s-a grăbit să-i răspundă Mihai Petre. Ce-a urmat i-a luat total prin surprindere pe cei din sală. Vasile Şerban s-a dezbrăcat şi i-a uimit pe toţi cu trupul său. Cu patru de Da, Vasile Şerban a mers mai departe.
 
De asemenea, în 2017, celebrul culturist veteran din Năvodari a participat la emisiunea de televiziune de la Antena 1 „Guess my age - Ghiceşte vârsta!“. În cadrul show-ului, prezentat de Dan Negru, mai multor persoane trebuia să li se ghicească vârsta, iar Vasile Şerban a fost una dintre acestea, ca şi cunoscutul cântăreţ de muzică uşoară Marcel Pavel. 
 

Alte medalii constănţene la Sibiu

 
La Campionatul Naţional de juniori şi masters de la Sibiu, au urcat pe podium şi alţi reprezentanţi ai Constanţei, de la CS Farul: Marius-Mihai Ginga - aur la classic bodybuilding +50 ani, open; Ana-Maria Zvâncă - argint la body-fitness masters (40-44 ani), open; Crina Maria Orleanu - bronz la bikini fitness junioare (21-23 ani), +1,60 m; Florin Adir - bronz la mens physique masters (40-44 ani), open.
 

CS Farul, locul doi pe ţară

 
Concursul de la Sibiu a fost precedat de Campionatul Naţional de seniori la Braşov, la care sportivii de la CS Farul au cucerit alte medalii de aur, argint şi bronz, astfel: aur - Delia Lăcătaru, la fitness senioare 1,63 m, open; Alexandru Boroiu, la mens physique seniori 1,82 m (locul 3 la open); Remus Boroiu, la mens physique seniori +1,82 m (locul 4 la open); Cornel Pantelin la mens physique seniori 1,70 m (locul 5 la open); Diana Pivniceru, la bikini fitness senioare 1,69 m (locul 5 la open); Marius Mitrache, la culturism seniori 70 kg (locul 3 la open); Răzvan Şindelaru şi Diana Pivniceru, la culturism perechi; argint - Bogdan-Lucian Cristea, la fitness seniori open; Răzvan Şindelaru, la games classic bodybuilding seniori 1,75 m; Cosmin Iancu, la bodybuilding classic 1,80 m; Elena-Irina Florescu, la bikini fitness senioare 1,72 m; bronz - Gabriela Vlădean, la body-fitness senioare +1,68 m; Flavius Ursachi, la mens physique seniori 1,73 m. În clasamentul pe cluburi, CS Farul Constanţa a ocupat locul doi (după ACS Champions Gym Bucureşti), din 44 de grupări participante.
 
Sursa foto: Facebook         
 
Citeşte şi:
 
 
 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii