Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:42 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Culturistul Vasile Şerban, alături de Marcel Pavel, la emisiunea „Guess my age - Ghiceşte vârsta!“, de la Antena 1 (galerie foto)

ro

06 Dec, 2017 00:00 6002 Marime text
Celebrul culturist veteran din Năvodari Vasile Şerban a participat la emisiunea de televiziune de la Antena 1 „Guess my age - Ghiceşte vârsta!“. În cadrul show-ului, care este prezentat de Dan Negru, mai multor persoane trebuie să li se ghicească vârsta, iar Vasile Şerban a fost una dintre acestea, ca şi cunoscutul cântăreţ de muzică uşoară Marcel Pavel. 
 
De 13 ori campion naţional la categoria masters, campion balcanic, medaliat cu bronz la Campionatul European şi ocupant, recent, al locului patru la Campionatul Mondial, Vasile Şerban are 67 de ani, dar graţie antrenamentelor de culturism şi stilului de viaţă sănătos şi cumpătat, nu arată această vârstă. Astfel că nici cei care au fost puşi să-i ghicească etatea nu au nimerit-o, indicând 59 de ani, cu opt mai puţin decât vârsta reală a sportivului!
 
„Mi-a plăcut la această emisiune! A fost o experienţă deosebită. Am avut şi plăcerea să-i cunosc personal pe Marcel Pavel şi pe Dan Negru“, a declarat Vasile Şerban, a cărui poveste de viaţă şi din culturism a fost prezentată şi la Antena Stars.
 
Sursa foto: Facebook (Vasile Şerban)
 
Citeşte şi:
 
Culturistul fără vârstă. O nouă performanţă! La 67 de ani, Vasile Şerban a ocupat locul patru la Campionatul Mondial (galerie foto)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii