Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
14:05 23 10 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La 68 de ani, celebrul culturist Vasile Şerban a cucerit al 14-lea titlu de campion naţional! (galerie foto)

ro

09 Oct, 2018 00:00 3106 Marime text
Celebrul culturist veteran din Năvodari Vasile Şerban şi-a confirmat valoarea şi la ediţia 2018 a Campionatului Naţional, care s-a desfăşurat la Sibiu. În vârstă de 68 de ani, sportivul a concurat, într-o companie selectă, la categoria masters +55 ani şi a cucerit iar medalia de aur, acesta fiind al 14-lea său titlu de campion al României!
 
Vasile Şerban se antrenează la Constanţa, fiind legitimat la Clubul Sportiv Power Gym Constanţa, iar la Sibiu a fost urmat pe podium de alţi doi monştri sacri ai culturismului românesc, Mircea Sibiceanu - medalie de argint şi Eugen Kantor - medalie de bronz. Fenomen al sportului, veteranul constănţean mai are în palmares, în afară de cele 14 titluri de campion naţional, medalia de aur la Campionatul Balcanic, medalia de bronz la Campionatul European, iar la Campionatul Mondial s-a clasat pe locul patru.
 
Noua performanţă a lui Vasile Şerban a atras aprecierile prietenilor, care l-au felicitat în număr mare. „Sunteţi un exemplu pentru mulţi!”, „Felicitări prieteneşti patriarhului culturismului românesc!”, „Nici nu mă aşteptam la alt rezultat din partea dumneavoastră!”, „Felicitări, maestre!”, „Cât mai multe succese!”, „Felicitări! Bravo! Respect! Rar vezi aşa model. Un exemplu! Super(man)“, „Fără cuvinte şi un maxim de respect! Sunt mereu emoţionat în preajma dumneavoastră!”, „Sănătate şi la mai multe!”, „Ţine-o tot aşa!”, „O mândrie pentru oraşul Năvodari!”, „Bravo, eşti cu adevărat campion dublu. Ca sportiv şi ca om”, „După muncă, şi răsplată. Visul din tinereţe a devenit realitate. Ne mândrim cu evoluţia ta şi îţi dorim cât poţi să participi în continuare la evenimente sportive organizate în ţară şi peste hotare. Eşti cel mai puternic din generaţia noastră!”, „Aşteptăm titlul cu numărul 15!”, „Felicitări pentru: atitudine, constanţă, perseverenţă şi mai ales pentru modestie şi simplitate! Un model demn de urmat. Te super-respect!” sau „Felicitări campionului nostru!”, sunt câteva dintre urări.   
 
De la CS Power Gym Constanţa au mai urcat pe podium, la masters, la Naţionalele de la Sibiu, Octavian Şerban (bronz la culturism +50 ani) şi Chira Lepădatu (argint la woman physique +35 ani open), clubul de pe litoral obţinând trei medalii cu trei participanţi. 
 
Sursa foto: Facebook                   
 
Citeşte şi:   
 
„M-am prezentat onorabil“ Culturistul veteran Vasile Şerban a ratat la mustaţă prezenţa între finaliştii Campionatului European (galerie foto)

Culturistul fără vârstă. O nouă performanţă! La 67 de ani, Vasile Şerban a ocupat locul patru la Campionatul Mondial (galerie foto)

Culturistul Vasile Şerban, alături de Marcel Pavel, la emisiunea „Guess my age - Ghiceşte vârsta!“, de la Antena 1 (galerie foto)
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii