Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:26 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vasile Şerban (68 de ani), din Năvodari, „i-a rupt” pe juraţii de la Românii au talent. Cu patru de DA merge mai departe (galerie foto)

ro

02 Mar, 2019 01:42 8728 Marime text
Aşa este. Culturistul Vasile Şerban, în vârstă de 68 de ani, din Năvodari, i-a dat gata pe Andra, Mihai Petre, Andi Moisescu şi Florin Călinescu.

Şi le-a demonstrat că aparenţele înşeală.
 
Vasile Şerban (68 de ani), pensionar şi fost salariat la Petromidia, a apărut pe scena „Românii au talent“ cu o chitară şi a început să cânte o melodie folk.

Una mai puţin cunoscută de generaţia actuală scrisă de Dubinciuc Dionisie, intitulată Pentru dragostea din vis.
 
Parcă şi versurile au fost bine pregătite de Vasile Şerban: „Vreau să fac un lucru pentru omul/Care a căzut din vis/ Să nu-l fac să joace teatru/ Şi să spună tot ce a văzut.


Aşa a şi fost. Parcă s-au trezit dintr-un vis juraţii de la Românii au talent.

Văzându-i stânjeniţi pe membrii juriului, care nu ştiau cum să-i spună că nu este pentru showul Românii au talent, din punct de vedere vocal, Şerban s-a oprit, şi le-a spus acestora: „Cred că nu-i pentru mine după cum vă uitaţi la mine”.

„Da, aşa este. E o idee bună”, s-a grăbit să-i raspundă Mihai Petre.
Ce-a urmat i-a luat total prin surprindere pe cei din sală.

Vasile Şerban s-a dezbrăcat şi i-a uimit pe toţi cu trupul său.

Nimeni nu s-a prins că în faţa lor se afla Vasile Şerban, din Năvodari, multiplu campion la culturism, categoria Master, cel care în 2017 a obţinut cea de-a 13 medalie naţională.
 
Vasile Şerban a început să participe la concursuri de la vârsta de 54 de ani, însă a precizat că sportul a fost întotdeauna o pasiune a sa, făcând în tinereţe şi handbal, fotbal şi tenis.
 
„Este ireal... Ce surpriză plăcută am avut“, i-a spus Andra. „Mie mi se pare că eşti un exemplu în viaţă care trebuie preţuit, ne înveţi că nu există limite, că dacă perseverezi capeţi întotdeauna forma pe care ţi-o doreşti, eşti inspiraţional“, i-a transmis şi Mihai Petre.

„Maxim respect, e minunat că aţi venit şi sunt sigur că aţi dat multora de gândit“, a precizat şi Andi Moisescu, în timp ce Florin Călinescu s-a declarat invidios şi a promis că se apucă de sală.

„Sper să fie o pledoarie pentru sport. Este un stil de viaţă, în fiecare zi fac mişcare, nu aş putea altfel“, a mărturisit concurentul privind participarea sa la „Românii au talent“.

El merge mai departe cu patru de DA!

 „Culturismul e născut din fiare, durere şi sudoare, dar te şi răsplăteşte cu armonie, eleganţă şi rafinament“, spune Şerban la un interviu la ZIUA de Constanţa.
 
Sursa foto: Capturi Facebook/Romanii au talent

Citește și: 


Incredibil cum arată la 67 de ani! Culturistul veteran Vasile Șerban vrea o medalie la Campionatul European de la Santa Susanna

„M-am prezentat onorabil“ Culturistul veteran Vasile Şerban a ratat la mustaţă prezenţa între finaliştii Campionatului European (galerie foto)

Adevărat vultur de mare La 62 de ani, un constănţean are corp de Hercule

Interviul online cu Vasile Şerban, multiplu campion naţional la culturism s-a terminat Tema a fost - Culturismul – Fiţă sau corp sănătos


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii