Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:59 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Show la culturism şi fitness Diana Pivniceru şi Răzvan Şindelaru, aur la Balcaniadă. Vasile Şerban şi Cornel Pantelin, argint (galerie foto)

ro

22 May, 2018 00:00 6736 Marime text
Reprezentanţii Constanţei au obţinut patru medalii la Campionatul Balcanic de culturism şi fitness, întrecere care s-a disputat în România, la Drobeta Tr. Severin.

Pe cea mai înaltă treaptă a podiumului au urcat Diana Pivniceru (la bikini fitness categoria 1,69 m) şi Răzvan Şindelaru (la fitness open), ambii de la CS Farul. Un alt sportiv al clubului constănţean, Cornel Pantelin, a devenit vicecampion balcanic la men's physique, categoria 1,73 m, în vreme ce men's physique muscular a ocupat locul patru. În competiţia veteranilor, Vasile Şerban (67 de ani), sportiv din Năvodari, dar care se antrenează la Constanţa, fiind legitimat la Clubul Sportiv Power Gym Constanţa, a obţinut argintul la culturism masters, categoria +50 de ani. Veteranul care l-a învins pe Şerban a fost mai tânăr cu 16 ani decât acesta! De asemenea, la culturism classic, categoria 1,75 m, Adrian Lungu (un alt reprezentant al CS Farul), a ocupat poziţia a patra.
De pregătirea sportivilor şi a sportivelor de la CS Farul se ocupă Cristian Mihăilescu şi Florina Rovenţa. „Sunt puţin dezamăgit că nu am reuşit să câştig categoria şi să ajung la open. Felicitări adversarilor pentru forma bună. A fost cea mai strictă şi mai grea pregătire de până acum, dar rezultatul nu a fost tocmai cel mai bun. Acum nu rămâne decât să analizez ce trebuie îmbunătăţit şi să revin mult mai pregătit. Vă mulţumesc tuturor pentru susţinere şi pentru mesajele de încurajare. Sunteţi minunaţi!“, a postat pe Facebook Cornel Pantelin.
Sursa foto: Facebook

Citeşte şi:

„M-am prezentat onorabil“ Culturistul veteran Vasile Şerban a ratat la mustaţă prezenţa între finaliştii Campionatului European (galerie foto)

Incredibil cum arată la 67 de ani! Culturistul veteran Vasile Șerban vrea o medalie la Campionatul European de la Santa Susanna

Culturistul fără vârstă. O nouă performanţă! La 67 de ani, Vasile Şerban a ocupat locul patru la Campionatul Mondial (galerie foto)

Sportiv din Constanţa, student la Universitatea din Maastricht Ce rezultat! Horia Paul Şchiopu, campion mondial absolut la Men's Physique! (galerie foto)

CS Farul Constanţa, pe primul loc. Zece medalii! Remus Boroiu, campion naţional la bodybuilding classic şi la games classic bodybuilding (galerie foto)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Carmen 15 Aug, 2018 00:21 Salutare! Stie cineva cand se deschide www.superset.ro ? Multumesc!