Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:20 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat Farul Constanța „Orice asociere de orice natură cu un alt club este eronată“

ro

08 Jul, 2021 15:26 5372 Marime text
  • „Clubul nostru care participă în Liga 1 se numeste Farul Constanța și deține în mod legal toate mărcile «Farul», «Farul Constanța», «Farul Constanța 1920», precum și palmaresul“.

  

Farul Constanța a emis astăzi un comunicat în care se precizează:

 În urma speculațiilor apărute în ultima vreme și care pot crea confuzie, Farul Constanța precizează următoarele:

- Clubul nostru care participă în Liga 1 se numeste Farul Constanța și deține în mod legal toate mărcile „Farul“, „Farul Constanta“, „Farul Constanta 1920“, precum și palmaresul.

- Orice asociere de orice natură cu un alt club este eronată și nu are absolut nicio legătură cu noua echipă din Liga 1.

În ultima perioadă, s-a speculat că Farul Constanța nu ar fi rezultat din procesul de fuziune al grupărilor FC Viitorul (Liga 1) și FC Farul (Liga a 2-a), ci că fosta campioană a României doar ar fi preluat marca Farul.  

În acest context, în mediul online au apărut întrebări în privința modului în care va fi ocupat locul din eșalonul secund, după ce Ciprian Marica a anunțat că în Liga a 2-a va activa în noul sezon Fotbal Club Marina.  

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii