Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:54 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Campionii României la Rally Raid se decid în judeţul Constanţa. Cel mai important moment al anului pentru pasionații de off-road (galerie foto)

ro

19 Oct, 2021 12:38 1958 Marime text
  • Aproape 60 de concurenți și 37 de echipaje din țară și din străinătate vor da frâu liber sutelor de cai putere ai motoarelor.

La numai două luni de la găzduirea uneia dintre cele mai „fierbinți“ etape din actualul sezon al Campionatului Național de Rally Raid, județul Constanța se pregătește acum pentru cel mai important moment al anului pentru pasionații de off-road.

La sfârșitul acestei săptămâni, timp de patru zile, aproape 60 de concurenți și 37 de echipaje din țară și din străinătate vor da frâu liber sutelor de cai putere ai motoarelor și se vor întrecere în județul Constanța pe nu mai puțin de 600 de kilometri pentru cele două titluri puse „la batăie“:

- „Raliul Speranței - Cupa Județeană 4V, Constanța“;
- Campionatul Național de Rally Raid al României (ultima etapă).


Constanța devine încet dar sigur unul dintre polii de interes ai sporturilor cu motor din România și din Europa de Est și va decide în acest an campionii României la Rally Raid. O adevărată premieră pentru județul Constanța, care reușește astfel, după numai cinci evenimente organizate la cele mai înalte standarde în decurs de trei ani, după modelul competițiilor occidentale, să aibă onoarea de a decide noul sau noii campioni ai României la Rally Raid, se arată într-un comunicat semnat de Jean Vlad, manager organizare 4V Rally Raid.

 
“Raliul Speranței - Cupa Județeană 4V, Constanța” este o competiție organizată de Asociația Club Sportiv 4V Motorsport cu sprijinul Consiliului Județean Constanța.

A cincea ediție a 4V Rally Raid România este organizată de Asociația Club Sportiv 4V Motorsport, sub egida Federaţiei Române de Automobilism Sportiv, a Federației Române de Motociclism și a Ministerului Tineretului și Sportului.

Întrecerea se va desfășura la secțiunile auto, moto, ssv și quad, în timp ce participanții sunt împărțiți între clasele profi, promo și discovery. Pentru că 4V Rally Raid România și „Raliul Speranței - Cupa Județeană 4V, Constanța“ sunt două competiții în plină ascensiune, interesul manifestat în rândul practicanților de rally raid din țară și străinătate este unul pe măsură. Chiar dacă evoluția pandemiei și impunerea noilor restricții i-au forțat pe unii dintre participanți să își schimbe planurile în ultimul moment, numărul concurenților înscriși la start ne demonstrează că, indiferent de condiții, nevoia de adrenalină, dar mai ales calitatea întrecerii, primează când vine vorba de pasiunea pentru automobilism, se mai precizează în comunicat.


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.  
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii