Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:39 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Calificarea se joacă la Constanţa“ Baschetbaliştii de la Athletic evoluează astăzi în Sala Sporturilor în Cupa României

ro

24 Oct, 2018 00:00 1456 Marime text
Sala Sporturilor din Constanţa găzduieşte miercuri, 24 octombrie, meciul de baschet masculin BC Athletic - ACS Tg. Jiu, din manşa secundă a turului doi al Cupei României. Partida începe la ora 19.00. În tur, s-a impus BC Athletic, scor 70-67, după ce la pauză gazdele conduceau cu 34-30. 
 
„Returul turului II din Cupa României trimite ACS Târgu Jiu în Arena Gladiatorilor din Tomis, pentru a remonta avantajul minim cu care Gladiatorii din Tomis s-au impus în tur, 70-67. ACS Târgu Jiu nu mai are nimic de pierdut, iar Gladiatorii din Tomis vor căuta să aducă a doua victorie pe teren propriu din Cupa României, în faţa propriilor suporteri! Calificarea se joacă la Constanţa!“, se arată pe pagina de Facebook a BC Athletic.
 
În turul întâi al Cupei României, BC Athletic a realizat două victorii în compania formaţiei Rapid Bucureşti, 80-48 la Constanţa şi 81-57 în deplasare. Formaţia de pe litoral a susţinut până acum şi două meciuri în Liga Naţională, grupa B, ambele pierdute: 68-95 cu CSO Voluntari (în deplasare) şi 77-83 cu CSM Mediaş (acasă).  
 
Sâmbătă, 27 octombrie, echipa feminină de baschet Phoenix - Ştiinţa întâlneşte în Sala Sporturilor din Constanţa, de la ora 15.00, Agronomia Bucureşti, în Liga Naţională, grupa B. „Ambele echipe au obţinut numai victorii în etapele precedente ale Ligii Naţionale. Prin urmare, va fi un derby interesant“, este mesajul clubului constănţean. 
Sursa foto (cu rol ilustrativ): Facebook (BC Athletic)
 
                                                       
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii