Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:55 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

BC Athletic Constanţa evoluează în weekend la turneul final al Ligii Naţionale de baschet 3 la 3

ro

03 Aug, 2019 00:00 1397 Marime text
Echipa masculină de baschet Athletic Constanţa participă, în weekend, la turneul final al Ligii Naţionale de baschet 3 la 3, care se desfăşoară la Tg. Jiu. Sâmbătă, se joacă meciurile din grupe, iar duminică au fost programate partidele eliminatorii.
 
BC Athletic a fost repartizată în grupa A, iar sâmbătă va evolua astfel: de la ora 10.40 - cu Rapid Bucureşti, de la ora 17.00 - cu Sportul Studenţesc. Celelalte formaţii care vor evolua în municipiul gorjean sunt: CSU Piteşti, U-BT Cluj-Napoca, FC Argeş Piteşti (B), CSM Bucureşti, CSM Târgu Mureş, Agronomia Bucureşti (C), Dinamo Ştiinţa, CSM Galaţi şi CSU Sibiu (D). Duminică, fazele eliminatorii (atât la masculin, cât şi la feminin) încep la ora 15.00 şi se încheie seara.

BC Athletic Constanta abordează Turneul Final al Ligii Naționale de Baschet 3x3 în formula cu care a câștigat Cupa României 3x3 și Ploiești Streetball 3x3: Virgil Stănescu, Alin Andrieș, Adrian Trandafir și Cezar Bărăgău, alături de team managerul Andrei Talpeș.

La Tg Jiu vor fi cele mai bune echipe din Liga Națională de Baschet 3x3 iar turneul se anunță a fi unul spectaculos, este mesajul clubului constănțean.

La Oradea, s-a desfăşurat tragerea la sorţi pentru ediţia 2019/2020 a Ligii Naţionale de baschet masculine. BC Athletic va activa în Grupa Valorică B, iar în tur va juca astfel: în etapa 1 (12 octombrie) - cu CSO Voluntari (în deplasare); 2 (19 octombrie) - cu CSM VSKC Miercurea Ciuc (acasă); 3 (26 octombrie) - cu CSM Târgu Mureş (d); 4 (2 noiembrie) - cu CSM 2007 Focşani (d); 5 (9 noiembrie) - cu CSM Galaţi (a); 6 (16 noiembrie) - cu CSM Mediaş (d); 7 (23 noiembrie) - cu CSM Sighetu Marmaţiei (a). În faza a doua a campionatului, primele patru clasate în Grupa Valorică B vor evolua în Grupa Galbenă, alături de ultimele două clasate din Grupa Valorică A. Echipele situate pe unul dintre locurile 5 - 8 din grupa B vor juca apoi în Grupa Albastră.

În primul tur al Cupei României, BC Athletic va avea ca adversar, într-o dublă manşă, CSO Voluntari. Echipa de pe litoral va juca primul meci în deplasare, pe 5 octombrie, returul fiind programat patru zile mai târziu.
 
Sursa foto: Facebook (BC Athletic)
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii