Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:33 07 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

​Baschetbaliștii de la Athletic Constanța au câștigat meciul cu CSM Mediaș

ro

05 Apr, 2019 21:06 1354 Marime text
Echipa masculină de baschet Athletic Constanța a câștigat meciul jucat în această seară pe teren propriu cu CSM Mediaș, contând pentru Grupa Galbenă a Ligii Naționale.

Gazdele s-au impus cu 78-74, ele conducând și la pauză, scor 40-38.

Pe sferturi, meciul BC Athletic - CSM Mediaș a decurs astfel: 23-25, 17-13, 15-20, 23-16, echipa de pe litoral câștigând două sferturi, al doilea și al patrulea.

Înaintea ultimului sfert, CSM Mediaș se afla la conducere cu 58-55, însă formația constănțeană a reușit să revină și să se impună.

Pentru BC Athletic au marcat B. Lockhart - 25p, D. Ray - 20p, D. Mâinea - 15p, A. Oprean - 6p, B. McLean - 4p, S. Berkelund - 4p, A. Andrieș - 3p, S. Ursu - 1p.  

Vineri, 5 Aprilie, a adus și prima victorie pentru Gladiatorii din Tomis în Grupa Galbenă a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Un meci care s-a jucat până la ultima posesie și un meci pe care l-am jucat cu gândul la copiii din Centrele de Plasament, la vârstnicii din azilele județului nostru, am jucat cu gândul și la cei care și-au pus amprenta în baschet și nu mai sunt printre noi, oameni care vor rămâne deosebiți și care ne-au marcat, ne-au crescut și ne-au învățat în viața noastră sportivă, care au făcut ca baschetul de la noi din județ să fie mult mai prezent în sălile de sport și pe terenurile de joc! Mulțumim pentru că ați răspuns inițiativei noastre de a-i ajuta, mulțumim că nu rămâneți indiferenți, mulțumim că ne susțineți la toate meciurile, indiferent că pierdem sau câștigăm! Baschetul e mai bogat cu voi în tribune, pe Instagram sau Facebook... oriunde! Team is everything!, se arată pe pagina de Facebook a BC Athletic.


Sursa foto: Facebook (BC Athletic)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii