Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:40 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Baschetbalistele de la Phoenix Știința Constanța, eliminate dramatic din Cupa României

ro

23 Oct, 2019 22:48 1178 Marime text
Echipa feminină de baschet Phoenix Știința Constanța a fost eliminată dramatic, astăzi, din Cupa României de  ACS KSE Tg. Secuiesc.

S-a jucat manșa secundă din turul întâi, la Tg. Secuiesc, iar echipa gazdă s-a impus cu 58-54, după ce la Constanța Phoenix Știința câștigase cu 61-58.

Astfel că echioa covăsneană a avut câștig de cauză în dubla manșă cu numai un punct avans, 116-115!

Pe sferturi, scorul în partida Tg. Secuiesc - Constanța a fost 17-18, 12-12 (29-30 la pauză), 12-9, 17-15.

Pentru oaspete au marcat Katarina Matijevic 11, Vladinka Erak 11, Diana Vaţi 10, Andreea Beldian 8, Mădălina Geleriu 7, Drazana Vulic 5 şi Andreea Mititelu 2.

Înfrângere dramatică suferită în această seară de fetele noastre la Târgu Secuiesc. Așa cum ne așteptam, meciul a fost unul extrem de dificil iar avantajul celor trei puncte obținut la Constanța s-a dovedit a fi unul fragil. Victoria a părut că ne va reveni încă o dată, când mai rămăseseră trei minute de disputat din meci. Din păcate pentru noi, efortul depus până în acel moment, coroborat cu o deplasare lungă și programul aglomerat din campionat, a făcut ca noi să cedăm inițiativa adversarelor noastre. Astfel, avantajul de pe tabelă a fost recuperat de covăsnence, care s-au impus în cele din urmă cu scorul de 58 la 54, obținând totodată și calificarea în faza următoare a competiției cu scorul general de 116 la 115. Tristețea este cu atât mai mare pentru noi cu cât visul nostru de a repeta performanța istorică din sezonul trecut a fost oprit acum de un singur punct. Acest lucru nu ne va face să dezarmăm și ne vom continua proiectul asumat, cu gândul că nu putem decât să progresăm, indiferent de rezultatul din teren, se arată pe pagina de Facebook a Phoenix Știința.


Sursa foto (cu rol ilustrativ): Facebook (Phoenix Știința)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii