Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:09 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Baschet. Joi, 15 februarie 2024 CSM Constanța - Sepsi SIC Sfântu Gheorghe, un meci cât un campionat. „Hai la sală!“. Intrarea e liberă

ro

14 Feb, 2024 11:46 1233 Marime text


Sala Sporturilor „Simona Amânar“ din Constanța găzduiește joi, 15 februarie 2024, de la ora 19.00, cel mai așteptat meci al Ligii Naționale de baschet, la feminin, între CSM Constanța și Sepsi SIC Sfântu Gheorghe, primele două clasate.  

Confruntarea (care a restanța din decembrie 2023) contează pentru etapa a șaptea pune față în față singurele formații neînvinse ale campionatului.

CSM Constanța ocupă locul întâi, cu 22 de puncte, cu victorii pe linie în cele 11 partide disputate, iar Sepsi SIC se afle pe doi, cu 20 de puncte, după ce a câștigat toate cele zece meciuri susținute.

Va fi și confrunatrea între vicecampioana sezonului trecut (CSM Constanța) și campioana și deținătoarea Cupei României (Sepsi SIC Sfântu Gheorghe).

„Un meci cât un campionat. Meciul sezonului de pe teren propriu! Toate motivele să fii la sală! Baschetul spectacol continuă în Sala Sporturilor din Constanța! Intrarea este liberă! Hai la sală!“, este mesajul CSM Constanța.

 
Sursa foto (cu rol ilustrativ): Facebook (CSM Constanța Baschet)
 
Citește și:


Baschet
CSM Constanța a câștigat la aproape 40 de puncte cu CS Universitatea Cluj-Napoca, în campionat
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii