Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
08:45 20 08 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Axiopolis Cernavodă debutează în faza regională a Cupei României miercuri, contra Victoriei Traian

ro

05 Jul, 2022 00:00 947 Marime text

 Imaginea a fost preluată de pe pagina de Facebook „Suporter Șoimii - Axiopolis Cernavodă“. Foto: Victor Cojocaru
  • Antrenată de Petre Grigoraș, formația din Cernavodă a fost repartizată în grupa 1 a Regiunii 7 din competiție.
 
Câștigătoare fazei pe județul Constanța a Cupei României la fotbal, ediția 2022/2023, Axiopolis Cernavodă (Liga a 4-a), va evolua la etapa regională a competiției.
 
În faza regională, reprezentantele județelor țării au fost împărțite în șapte zone, rezultând șapte câștigătoare regionale care vor merge în turul 2. Antrenată de Petre Grigoraș, formația din Cernavodă a fost repartizată în grupa 1 a Regiunii 7, în care programul este următorul: Victoria Traian (județul Brăila) - Axiopolis Cernavodă, Victoria Gugești (județul Vrancea) - Victoria Traian, Axiopolis Cernavodă - Victoria Gugești. În grupa 2, se joacă meciurile: Unirea Braniștea (județul Galați) - Voința Lanuri (județul Buzău), Pescărușul Sarichioi Junior (județul Tulcea) - Unirea Braniștea, Voința Lanuri - Pescărușul Sarichioi Junior.
 
Meciurile din prima etapă se dispută pe 6 iulie, partidele din runda a doua - pe 9 iulie, iar meciurile din ultima etapă - pe 13 iulie. Ora de start va fi 18.00. Ulterior, pe 16 iulie, câștigătoarele celor două grupe din fiecare regiune se vor întâlni în finala regională, iar câștigătoarea va primi trofeul Cupei României pentru regiunea respectivă și se va califica în turul doi al Cupei României. Partidele din finalele regionale vor avea loc pe 16 iulie, cu începere de la ora 17.30, cu exceptia jocurilor televizate, programul acestora urmând a fi stabilit şi comunicat ulterior.
 
După cum se menționează pe site-ul oficial al Federației Române de Fotbal:
 
• În conformitate cu decizia Comitetului Executiv din data de 29.06.2022, la finalul fiecărui meci din grupe se vor executa lovituri de departajare, indiferent de scorul final. Excepţie pot face meciul al doilea și al treilea, doar în situaţia în care echipa calificată din grupă în finala regiunii a fost deja stabilită ca urmare a rezultatelor din primele două meciuri, situaţie în care nu va mai fi necesară executarea loviturilor de departajare.
• Rezultatul loviturilor de departajare va fi folosit drept criteriu de departajare în cazul în care la finalul meciurilor dintr-o grupă va exista o egalitate perfectă a liniei de clasament între două sau mai multe echipe.
• În situaţia în care şi după aplicarea criteriului loviturilor de departajare egalitatea perfectă între cluburi se va păstra în clasament, ca ultim criteriu de departajare se va proceda la tragerea la sorţi a echipei califícate în finala regiunii.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Nouă goluri marcate în amicalul dintre Axiopolis Șoimii Cernavodă și Dobrudja Dobrici (GALERIE FOTO)
  
UPDATE. Cupa României
Reprezentanta județului Constanța va evolua în Regiunea 7 a fazei regionale. Luni e tragerea la sorți
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii