Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:52 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Axiopolis Cernavodă a eliminat SSC Farul Constanța din Cupa României

ro

29 Aug, 2018 19:51 4193 Marime text
Echipa de fotbal de Liga a 3-a Axiopolis Cernavodă a învins cu 3-2 (1-1) SSC Farul Constanța, nou promovată în Liga a 2-a, astăzi, la Cernavodă, în faza a treia a etapei naționale a Cupei României.

SSC Farul s-a confruntat cu probleme de lot, mai mulți jucători fiind accidentați sau în curs de refacere (precum Licu, Iani, Roumadi, Al. Grigoraș, Dombrovoschi sau Păun), iar antrenorul Ion Barbu a început meciul cu: Stavrev (foto) – Sabangeanu, Frâncu, Twumasi, Țăranu – Lamine, Doumbia – Cocârlă, Tudorică (cpt.), Petrescu – Momodou.

Au mai jucat Licu și Roumadi, ambii nerefăcuți însă. Pe banca de rezerve au rămas C. Matei, Iani, Dombrovoschi, R. Prodan şi Traore Mahamadou. 

Golurile SSC Farul au fost marcate de Tudorică, ambele din lovituri libere. SSC Farul a deschis scorul și a egalat la doi, iar Axiopolis a înscris reușita victoriei în minutul 75, dintr-un penalty contestat de oaspeți. Și primul gol al gazdelor a fost din penalty. 

Evoluția scorului: 0-1 Tudorică (min. 5), 1-1 Moise (30, din penalty), 2-1 Moise (55), 2-2 Tudorică (65), 3-2 Coconașu (75).

Axiopolis (antrenor, Ionel Melenco) a jucat cu: Puia - Acasandrei, Lazăr, Andrescu, L. Gheorghe - Crețu, Coconașu, Anton (90 Crânganu) - Beșleagă, Moise (87 Zaharia), Bolat (85 M. Hristu). Rezerve neutilizate: Nanu - Vieru, G. Rusu, Șerban. 

Am făcut un joc bun pe ansamblu. În prima repriză, SSC Farul a plimbat mingea, dar noi am avut mai multe ocazii. Am evoluat ofensiv și cu ambiție și am reușit un rezultat important, prin care avansăm în competiție. Subliniem ajutorul pe care îl primim de la Primăria Cernavodă (primar, Liviu Negoiţă) şi de la preşedinteler clubului Axiopolis, Aurelian - Gheorghe Molnoş, a declarat Gheorghe Stănculescu, președintele secției de fotbal a clubului din Cernavodă.


Axiopolis va disputa următorul meci din Cupa României pe 12 septembrie.  

Sursa foto: Facebook (SSC Farul)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii