Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:15 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Au donat sânge HC Dobrogea Sud joacă astăzi la Constanţa cu Dunărea Călăraşi. Vor fi prezentate şi noile achiziţii (galerie foto)

ro

10 Aug, 2018 09:46 1787 Marime text
Revenită din cantonanentul din Slovenia, echipa masculină HC Dobrogea Sud continuă pregătirea la Constanţa, iar astăzi susţine un nou meci amical, de la ora 18.30, în Sala Sporturilor, cu Dunărea Călăraşi.

Înaintea partidei, vor fi prezentate cele patru achiziţii în vederea noului sezon, portarul Viacheslav Saldatsenka, interul stânga Irakli Chikovani, pivotul Marius Mocanu și centrul Janko Kevic.

Împreună cu Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Constanța, HC Dobrogea Sud a participat la campania „Alături de oameni, prin oameni, pentru oameni!“. Handbaliştii au donat astfel sânge, într-un demers al cărui mesaj este „Fii solidar! Donează sânge! Dăruiește viață!“. 

„Ne bucurăm să participăm și am dori ca astfel de campanii să se organizeze cât mai des. Bineînțeles, vom veni să donăm, fiindcă așa este normal, să-i ajutăm pe semenii noștri aflați în nevoie. Este prima dată când donez, dar cu siguranță nu va fi și ultima”, a spus căpitanul HC Dobrogea Sud, Laurențiu Toma, pentru site-ul oficial al clubului.


Alături de jucători, a donat sânge şi una dintre cele mai înfocate member ale galeriei, Gabriela Voicu.

„Ne-am alăturat bucuroși acestei campanii și este extraordinar că au venit și constănțenii aici, la Sala Sporturilor, pentru a dona sânge. Pentru jucători a fost un efort, având în vedere că au antrenamente și meciul amical de vineri cu Dunărea Călărași, dar sunt convins că se vor recupera rapid și vor fi în formă“, a precizat președintele HC Dobrogea Sud, Rudi Stănescu, potrivit sursei citate.


Sursa foto: hcdobrogeasud.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii