Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:38 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Astăzi se joacă meciul decisiv dintre HC Dobrogea Sud şi Dinamo, din semifinalele Ligii Naţionale

ro

18 May, 2017 00:00 2473 Marime text
Meciul decisiv din semifinala Ligii Naţionale de handbal masculin care opune echipele Dinamo Bucureşti (campioana en-titre) şi HC Dobrogea Sud Constanţa se dispută astăzi, de la ora 18.00, în capitală.
 
În precedentele două dueluri din penultimul act, fiecare echipă a câştigat pe propriul teren, Dinamo cu 27-19, iar HC Dobrogea Sud cu 27-25, astfel că scorul este 1-1. Cele două formaţii s-au întâlnit şi în urmă cu patru zile, în finala mare a Cupei României, câştigată de Dinamo cu 23-21 (11-13).
 
În meciul de pe litoral din semifinale, au existat incidente în tribune, iar Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Handbal a luat măsuri şi împotriva clubului gazdă, HC Dobrogea Sud. La apel, sancţiunile au fost reduse însă, astfel că echipa constănţeană nu va mai juca un meci pe teren propriu fără spectatori, iar amenda a fost micşorată de la 3.000 de lei la 1.000 de lei.
 
„În considerarea admiterii în parte a apelului, Comisia a avut în vedere că au existat anumite deficienţe în luarea măsurilor de ordine şi securitate din partea clubului organizator, fapt care, pe fondul comportamentului scandalos al suporterilor oaspeţi, a condus la întreruperea partidei. Având în vedere că ASHC Dobrogea Sud Constanţa este la prima abatere de acest fel şi totodată având în vedere caracterul gradual al aplicării sancţiunilor şi limitele acestora, Comisia de Apel a FRH apreciază că sancţiunea cu penalitate de 1.000 de lei este suficientă“, se arată pe site-ul oficial al Federaţiei.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii