Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:02 08 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Astăzi, la Constanţa, meci contra Concordiei Chiajna Viitorul vrea să se despartă de stadionul „Farul" cu o victorie

ro

10 Dec, 2012 04:09 1513 Marime text
viitorul.jpgFC Viitorul dispută astăzi partida din etapa a 19-a a Ligii 1, pe stadionul „Farul", contra Concordiei Chiajna. Gazdele ocupă locul 13 în clasament, cu 20 de puncte, în vreme ce echipa ilfoveană se află pe poziţia a zecea, cu 23 de puncte. Este ultimul meci susţinut de FC Viitorul în acest an pe arena „Farul". În 2012, în Liga 1 se mai joacă apoi o rundă, echipa constănţeană jucând în deplasare cu Astra Giurgiu, pe 17 decembrie.

„N-am mai câştigat de cinci etape, astfel că avem mare nevoie de victorie. Ştim că nu va fi uşor, întrucât Concordia este o echipă bine organizată, care aglomerează foarte mult jocul şi nu lasă spaţii adversarului. Evoluează foarte bine în deplasare, graţie unui contraatac excelent. Ca să câştigăm, trebuie să conducem jocul şi să ne creăm ocazii. În acelaşi timp, nu trebuie să neglijăm apărarea şi să fim atenţi la fazele fixe ale adversarilor", a declarat Cătălin Anghel, antrenorul principal al Viitorului. „Ne aşteaptă un meci foarte dificil. Concordia este o echipă tare. Nu ne lăsăm păcăliţi de ultimul lor rezultat, 0-6 cu Steaua, pentru că este unul mincinos. Echipa din Chiajna a realizat multe partide bune, a scos puncte contra unor echipe de top din Liga 1. În tur, am lăsat o impresie bună şi vrem să continuăm la fel şi în retur. E primul meci acasă din partea secundă a campionatului şi vrem să batem", a spus şi fundaşul central Ionuţ Larie. „Vom avea meci greu. Concordia va veni să câştige, joacă agresiv şi pe contraatac. Ne va fi greu să-i desfacem, dar ne-am pregătit să câştigăm", a arătat şi căpitanul echipei constănţene, Nicolae Dică.

Meciul începe la ora 18.00, fiind transmis în direct la Digi Sport 1. Biletele costă 15 lei la tribuna întâi şi 10 lei la tribuna a doua. Astăzi, tichetele se găsesc între orele 12.00 şi 19.00, la casa de la tribuna oficială a stadionului „Farul", iar între orele 16.00 şi 19.00 la casele de bilete de pe strada Ion Andreescu. Spectatorii care au intrat la partida cu Dinamo cu bilet, au acum acces gratuit, pe baza acelui tichet.

Sursa foto: Academia Hagi

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii