Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:41 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Asociere între SSC Farul Constanța și Ciprian Marica, cel care a câștigat brandul FC Farul? Ce spun ambele părți

ro

25 Aug, 2018 14:22 8033 Marime text
Întoarcere spectaculoasă de situație în relația dintre SSC Farul Constanța, echipa de fotbal de Liga a 2-a înființată acum doi ani de fani constănțeni, și fostul internațional Ciprian Marica, cel care a câștigat la licitație brandul FC Farul!

Dacă, la început, cele două părți nu s-au înțeles, relația fiind una tensionată, se pare că, de curând, lucrurile ar fi evoluat într-o direcție bună!

Potrivit surselor noastre, pe parcursul acestei săptămâni, ar fi existat mai multe discuții telefonice, iar 80% s-ar fi căzut de acord pentru un contract de asociere SSC Farul - Ciprian Marica.

Ar urma ca, săptămâna viitoare, să aibă loc și întâlniri față în față, iar, dacă părțile cad de acord asupra tuturor aspectelor, contractul rezultat să fie supus aprobării Adunării Generale a membrilor cotizanți.  
   
S-ar dori urgentarea lucrurilor, astfel încât următorul meci al SSC Farul de pe teren propriu, cu CS Balotești, de pe 1 septembrie, să găsească formația constănțeană asociată cu Ciprian Marica!

Din câte se pare, SSC Farul va juca această partidă tot în afara județului, la Brăila sau la Călărași, dorindu-se ca apoi să se rămână în județ, la Techirghiol, pentru meciurile considerate pe teren propriu. Iar șansele pentru aceasta ar fi considerabile, de 90%!

UPDATE:

Așa cum am declarat încă de la început, ar fi bine să ne unim forțele pentru Farul Constanța și să fim toți în aceeași barcă, a precizat Ciprian Marica.  

Din câte știu, Ciprian Marica va veni cu un proiect de asociere, pe care-l va prezenta suporterilor. Decizia finală o va lua Adunarea Generală a membrilor cotizanți. Trebuie să facem ceva pentru binele echipei. Discuția trebuie să aibă loc cu toți suporterii, pentru a se afla exact ce dorește fiecare parte  și a nu se mai interpreta, așa cum s-a mai întâmplat, a punctat Georges Muzaca, vicepreședinte al SSC Farul.  

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii