Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:48 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alexandru Nicola - „Vrem să ne clasăm cât mai sus“ „Marinarii“ speră în sprijinul fanilor pentru un debut de succes în 2020, în Liga a 2-a

ro

21 Feb, 2020 00:00 1895 Marime text

Aflată pe locul nouă în clasament, cu 29 de puncte, FC Farul debutează în 2020, în Liga a 2-a, sâmbătă, 22 februarie, de la ora 11.00, contra Concordiei Chiajna, a 16-a clasată, cu 21 de puncte.


Fundaşul dreapta al „marinarilor“, Alexandru Nicola, speră şi în acest meci la un ajutor solid din partea fanilor, astfel încât echipa de pe litoral să păşească cu dreptul în noul an în meciurile oficiale. „A fost un cantonament reuşit în Antalya. Am reuşit rezultate bune în amicale (n.r. Farul nu a pierdut niciun test din această iarnă, având şase victorii şi două înfrângeri în opt partide) şi ne bucurăm că am găsit o vreme bună la revenirea la Constanţa. Suntem pregătiţi şi sper să câştigăm meciul contra Concordiei Chiajna, din prima etapă. Până acum, a fost un campionat destul de echilibrat. Sperăm să onţinem mai multe puncte din deplasare şi să ne clasăm cât mai sus. Îi aşteptăm pe fani alături de noi. Am obţinut rezultate bune având parte de sprijinul lor. Îi aşteptăm în număr mare şi la meciul de sâmbătă, pentru a debuta cu dreptul în 2020, în campionat“, a spus Alexandru Nicola.


În cele 20 de meciuri jucate în 2019 în ediţia 2019/2020 de campionat, „marinarii“ au înregistrat opt victorii, cinci egaluri şi şapte eşecuri, golaveraj 24-18. Farul e la şase puncte de locul trei, care asigură prezenţa la barajul de promovare în Liga 1. În plus, echipa de pe litoral a înregistrat performanţa ca în meciurile jucate acasă în 2019 în acest sezon să nu piardă! Cele nouă partide disputate pe litoral le-a încheiat cu un bilanţ excelent, opt victorii şi un egal, golaveraj 18-3. În deplasare însă, recolta este mai modestă, „marinarii“ nereuşind să câştige vreun meci şi cucerind patru puncte, în urma a patru egaluri.


Sursa foto: Facebook (FC Farul)


Citeşte şi:

Neînvinsă în amicale, FC Farul reîncepe în weekend bătălia din Liga a 2-a „Putem aspira la performanţe frumoase“


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii