Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:04 07 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A 11-a victorie din 11 posibile CSU Neptun se plimbă prin Divizia A

ro

10 Nov, 2012 02:15 1619 Marime text
handbal.jpgEchipa feminină de handbal CSU Neptun Constanţa a realizat, ieri, a 11-a victorie din tot atâtea meciuri susţinute în Divizia A. Victima elevelor lui Ion Crăciun şi Florin Cazan a fost Universitatea Ştiinţa Bucureşti, care a pierdut la Constanţa cu 23-37 (14-21). Marcatoarele lui CSU Neptun au fost: Andreea Mărginean - 6, Mădălina Toma - 6, Cristina Rusali - 5, Alla Sheiko - 4, Nicoleta Rusu - 4, Dana Arfir - 4, Oana Ionescu - 3, Ana-Maria Dragut - 3 şi Adina Zlăvog - 2.

„A fost un meci destul de bun al nostru. Am comis mai puţine greşeli în atac şi ne-am apărat bine. A crescut şi omogenitatea, dar, cu toate acestea, mai avem nevoie de trei jucătoare, care să le ajute pe cele tinere pentru promovare. Deocamdată, în Divizia A, nivelul e mai scăzut", a spus Ion Crăciun.

În etapa viitoare, CSU Neptun (liderul clasamentului) joacă, tot la Constanţa, cu echipa de pe locul doi, HCM Buzău. „Dacă vom câştiga şi cu această echipă, situaţia la vârful clasamentului s-ar putea limpezi în privinţa promovării", a mai spus Crăciun.

HCM joacă la Tg. Jiu

În Liga Naţională de handbal masculin, campioana şi echipa care conduce ierarhia la zi, HCM Constanţa, joacă astăzi, de la ora 17.30, în deplasare, în etapa a şaptea, cu Pandurii Tg. Jiu, formaţia care ocupă poziţia a noua. HCM, singura formaţie neînvinsă din campionat, are 12 puncte (cu trei mai mult decât a doua clasată), în vreme ce Pandurii a strâns patru puncte până acum.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii