Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:08 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fotbal (Bundesliga)/Bayern - Hertha 5-2, Leverkusen, noul lider (video)

ro

20 Dec, 2009 02:53 1229 Marime text

bundesliga.jpgBayer Leverkusen a revenit de la 1-2 pentru a obţine cel de-al nouălea succes din actualul sezon, 3-2 cu Moenchengladbach. Mijlocaşul ofensiv Kroos, fotbalist împrumutat de la Bayern, a marcat de două ori iar turcul Derdiyok a stabilit scorul final. Pentru oaspeţi, rămaşi pe 11 în Bundesliga, au marcat Brouwers şi Dante.

Bayern Munchen a zdrobit lanterna, Hertha Berlin, într-un meci fără istorie, şi se menţine pe locul al treilea în clasament. Van Buyten, Gomez, Robben şi Muller au dus scorul la un neverosimil 4-0 în minutul 60, Romero reuşind să reducă din diferenţă în minutul 71. Olic a mai marcat o dată în inutul 77 însă oaspeţii au redus din nou din diferenţă în ultimul minut prin Raffael. Hertha are numai 6 puncte şi mai are doar şanse teoretice să scape de retrogradare.

Borussia Dortmund a trecut cu 1-0 de Freiburg, gol Barrios, minutul 19, iar Bochum a bătut cu 3-2 la Hannovra, revenind incredibil de la 0-2 în minutul 33. Dubla lui Schlaudraff s-a dovedit inutilă după pauză, Freier, Epalle şi Fuchs trimiţând punctele la Freiburg. În ultimul meci de astăzi, Frankfurt a remizat acasă contra campioanei Wolfsburg, scor 2-2. Gazdele au deschis scorul prin Franz (26) însă Dzeko şi Josue au întors rezultatul de pe tabelă. Meier a reuşit egalarea în minutul 79, astfel că cele două formaţii şi-au păstrat locurile din clasament, 9, respectiv 10.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii