Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:21 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tineri afacerişti (video)

ro

14 Apr, 2011 03:52 2332 Marime text
Proiect_Tineri1.jpg

Tinerii constănţeni au posiblitatea să înveţe ce înseamnă să fii antreprenor. Timp de trei ani ei vor învăţa prin cursuri de perfecţionare cum să îşi deschidă o afacere, ce înseamnă marketing şi cum să fie creativi.

Tinerii cu vârste cuprinse între 18 şi 35 de ani interesaţi de iniţierea unei afaceri au şansa de a intra în lumea antreprenoriatului. Asociaţia Română a Tinerilor cu Iniţiativă organizează pe o perioadă de 3 ani cursuri gratuite de perfecţionare a constănţenilor cu talent în marketing.

Pe parcursul pregătirii, participanţii nu trebuie decât să dea dovadă de enzuziasm, inovaţie şi creativitate.

Printre obiectivele specifice proiectului se numără perfecţionarea cunoştinţelor tinerilor în domeniul tehnologiei informaţiei şi comunicaţiilor, dar şi îmbunătăţirea abilităţilor practice şi a cunoştinţelor teoretice. Constănţenii se pot înscrie la 17 cursuri de formare şi pot beneficia de practică pe 3 simulatoare de business. Proiectul se desfăşoară sub sloganul „Fii tânăr antreprenor pentru viitor" şi a fost iniţiat în parteneriat cu PRO VOBIS - Centrul Naţional de Resurse pentru Voluntariat.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii