Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
01:34 16 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Şedinţă de Consiliu la Năvodari Aleşii locali au votat bugetul pentru 2013

ro

26 Mar, 2013 00:00 1315 Marime text
Consilierii locali din Năvodar s-au întrunit, la sfârşitul săptămânii trecute, într-o şedinţă ordinară, pentru a vota bugetul de venituri şi cheltuieli, dar şi multe alte proiecte importante pentru întreaga comunitate. Pe ordinea de zi au fost 52 de proiecte, printre care şi cele care au vizat societatea Termica Distribuţie Năvodari.

Printre proiectele importante de pe ordinea de zi s-au aflat: aprobarea contului de execuţie bugetară pentru anul 2012, precum şi proiectul de hotărâre cu privire la aprobarea bugetului de venituri şi cheltuieli consolidat al oraşului Năvodari pentru anul 2013. Un alt punct de pe ordinea de zi s-a referit la numirea reprezentanţilor oraşului Năvodar în Adunările Generale ale acţionarilor SC Tabăra Năvodari SA, cât şi la stabilirea modalităţii de exercitare a intereselor oraşului Năvodari în SC Tabăra Năvodari SA. Pe ordinea de zi s-a aflat şi proiectul de hotărâre cu privire la modificarea organigramei şi a statutului de funcţii şi personal al aparatului de specialitatea a primarului oraşului Năvodari.

Sportivii şi elevii merituoşi, premiaţi

Aleşii locali nu au uitat nici de sportivii din Năvodari. Astfel, la şedinţă au fost votate trei proiecte, menite să susţină spotul din oraş: proiectul privind premierea sportivilor şi antrenorii secţiei de box din cadrul Clubului Sportiv al oraşului Năvodari, proiect de hotărâre cu privire la premierea sportivilor şi antrenorilor echipei de rugby din cadrul Clubului Sportiv şi proiect de hotărâre cu privire la modificarea organigramei şi statutului de funcţii ale Clubului Sportiv. Nu în ultimul rând, consilierii locali au votat pentru decontarea a 25% din taxa de şcolarizare şi cazare pentru Diana Eugenia Matei, studentă la University of Anglia din Norwich, Marea Britanie, dar şi aprobarea sumei de 20.000 de lei necesară pentru organizarea zilelor Şcolii George Enescu, în perioada 23-24 aprilie. Printre proiectele votate de consilierii locali s-a numărat aprobarea cheltuielilor necesare organizării şi desfăşurării proiectului Navo Pontica, ediţia a III, aprobarea cheltuielilor necesare  organizării şi desfăşurării Simpozionului Judeţean „Colocvii didactice Sesiunea XXI”, organizate de Şcoala George  Enescu, precum şi aprobarea cheltuielilor necesare organizării şi desfăşurării concursului „Cupa Şcolii la şah”.

Termica Distribuţie îşi deschide noi puncte de lucru

În ceea ce priveşte activitatea societăţii Termica Distribuţie Năvodari SRL, consilierii locali au aprobat bugetul de venituri şi cheltuieli pentru anul 2013 al societăţii şi situaţiile financiare anuale pentru exerciţiul financiar 2012 şi a raportului de audit ale societăţii. Nu în ultimul rând, aleşii locali au decis înfiinţarea a noi puncte de lucru ale SC Termica Distribuţie Năvodari SRL şi aprobarea asocierii societăţii în cadrul Asociaţiei Fotbal Club Săgeata.

Jandarmii au primit un sediu

La iniţiativa viceprimarului Florin Chelaru, consilierii locali din Năvodari au mai votat şi darea în comodat a unui spaţiu în suprafaţă de 244,96 mp, situat pe strada Sănătăţii nr.2, Clădirea 4, către Ministerul Administraţiei şi Internelor, Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa.

Ti-a placut articolul?

Comentarii