Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:20 01 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Scene terifiante (video)

ro

27 Oct, 2010 03:52 2023 Marime text

POLITIST_VIOLATOR_refacut_2.jpgO elevă de liceu a fost bătută cu bestialitate de un fost poliţist de la Transporturi. Tânăra se plimba prin parcul Tăbăcărie, împreună cu doi colegi, când au fost acostaţi de un individ. Agresorul a sărit pe fata de 16 ani şi sub ameninţarea unei seringi în care se afla un lichid asemănător sângelui a încercat să o violeze. Ceilalţi tineri au anunţat imediat poliţia, iar bărbatul a fost reţinut şi va fi cercetat pentru tentativă de viol.

POLITIST_VIOLATOR_refacut_1.jpgElevii se plimbau prin parcul Tăbăcărie, când un individ s-a apropiat de ei şi le-a cerut o ţigară. Tinerii i-au spus că nu fumează şi şi-au continuat drumul. După câţiva paşi bărbatul, un fost poliţist, în vârstă de 29 de ani, i-a abordat din nou, însă mai agresiv. Speriată, una dintre adolescente a luat-o la fugă, însă cealaltă a încremenit lângă bărbat. Tânărul care le însoţea pe cele două fete s-a luat la bătaie cu agresorul, însă nu a putut să-l stăpânească. Acesta a luat-o la fugă după una dintre fete, a prins-o şi a trântit-o la pământ, cu intenţia de a o viola. Cei doi tineri au sunat imediat la poliţie, iar apoi l-au anunţat de incident şi pe tatăl fetei agresate.

Bărbatul a lucrat până anul trecut la Poliţia Transporturi, de unde şi-ar fi dat demisia pentru că nu era mulţumit de salariul pe care îl primea. În urmă cu doi ani, bărbatul a generat un întreg scandal la poliţia transporturi.Dupa ce s-a despartit de o colega de serviciu cu care avea o relatie,acesta a postat pe internet poze compromitatoare cu fata care purta uniforma institutiei. Bărbatul a cheltuit toţi banii pe care îi avea din vânzarea unei maşini şi a unui apartament, în Anglia, pe narcotice, iar când s-a reîntors în ţară a trecut la soluţii injectabile din plante etnobotanice. Aceasta era şi continutul pe care il avea în seringă. Adolescenta a fost examinată de medicii legişti şi va fi consiliată de un psiholog pentru a trece peste trauma suferită. Agresorul a fost arestat pentru 29 de zile pentru tentativă de viol. Dacă se va constata că bărbatul se afla sub influenţa stupefiantelor, ar putea primi o pedeapsă mult mai mare.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii