Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:38 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

SC RAJA a demarat campania „Apa este viaţă" (galerie foto)

ro

24 May, 2011 01:49 2740 Marime text
RAJA_10.jpgPentru RAJA Constanţa calitatea serviciilor furnizate reprezintă o certitudine reconfirmată prin fiecare picătură de apă furnizată abonaţilor şi turiştior care ajung pe litoral

„Încă din anul 2008, SC RAJA SA a obţinut certificarea sistemului de management al siguranţei alimentului în conformitate cu cerinţele standardului ISO 22000:2005, ceea ce înseamnă că apa este aliment. În premieră la nivel naţional, SC RAJA SA a introdus tehnologia cu raze ultraviolete pentru dezinfecţia apei. Această tehnologie este o metodă sigură pentru tratarea apei, ce nu foloseşte adaosuri chimice şi implicit nu afectează mediul înconjurător", a declarat Felix Stroe, directorul general al SC RAJA SA.

RAJA_2.jpgPentru a demonstra abonaţilor că apa livrată este foarte bună, cu caracteristicile apei plate comercializate la nivel naţional, SC RAJA SA a lansat ieri campania „Apa este viaţă", care se va desfăşura în perioada 23-31 mai în Constanţa, Medgidia şi Mangalia. „În această perioadă, vor fi montate în 60 de locuri din Constanţa şi în câte 15 în Medgidia şi Mangalia corturi unde cetăţenii vor putea bea apa direct din reţeaua centralizata administrată de RAJA. La nivelul acestor puncte, amplasate toate la intrările în blocuri, există un robinet legat la reţeaua stradală exact înaintea apometrilor blocurilor respective. Astfel, în fiecare zi a campaniei, între orele 12.00 - 18.00, cetăţenii vor putea bea apă potabilă aşa cum este ea furnizată de societatea noastră şi vor putea face diferenţa între apa din reţeaua stradală şi apa care ajunge la robinetele din apartamente, după ce aceasta a trecut prin instalaţiile vechi de peste 40 de ani", a mai spus Felix Stroe. Campania „Apa este viaţă" se va derula anual în diverse localităţi în care RAJA asigură alimentarea cu apă şi urmăreşte conştientizarea şi convingerea abonaţilor că apa livrată de societate respectă şi se încadrează în cele mai riguroase standarde de calitate. Tot societatea RAJA Constanţa a fost prima din ţară la nivelul căreia s-au înfiinţat Direcţia de Calitate şi Inspecţia Sanitară şi de Mediu, ai cărei reprezentanţi monitorizează şi analizează indicatorii chimici, fizici şi biologici ai apei potabile.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii