Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:17 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Restaurantul hotelului Palace RRT sau cum să iei prânzul într-o cameră cu doar 6 mese

ro

30 Oct, 2013 00:00 4730 Marime text
Hotelul Palace este frumos mai mult în interior decât pe-afară, dar cea mai bună privelişte o ai atunci când iei prânzul pe terasă.
 
Despre hotelul Palace se pot spune multe: întâi că este unul dintre cele mai vechi din Constanţa, iar pe de altă parte se poate spune că este unul dintre hotelurile cu cea mai frumoasă privelişte.
Oricare dintre aceste afirmaţii le consider corecte, iar ultima se datorează localizării ceva mai speciale: strada Remus Opreanu nr. 5 - 7.
Vara, hotelul are restaurantul amenajat pe terasă, dar în extrasezon se mută într-o cămăruţă care nu permite aranjarea a mai mult de 6 mese de 4 persoane.
Mi-au plăcut uşile de sticlă şi tablourile cu poze ale Constanţei de altă dată. În partea stângă se găsea bufetul de unde clienţii puteau servi micul dejun. Geamurile ocupau mai mult de jumătate din perete. Idee ce nu te ajută cu nimic dacă „priveliştea” nu te încânta absolut deloc. Se vedeau doar blocurile din faţa hotelului.

Deşi era înghesuit, locul era curăţel, iar servirea a fost cu mult peste aşteptări: cam de nota 9.
Preţurile sunt cam mari pentru preparate care nu sunt atât de bune. Spre exemplu cartofii prăjiţi au fost nefăcuţi – o porţie costă 8 lei. Dar vă recomand pieptul de pui Savoyarde care costă 26 de lei şi constă într-o bucată de piept de pui la grătar, o felie destul de groasă de caşcaval deasupra şi o felie de roşie, la cuptor. Şi apa plată e mai scumpă decât prin alte părţi: 7 lei. O bere este 8 lei.
Trebuie să menţionez că mi-au plăcut foarte mult scaunele, dar cu chiu, cu vai acordăm restaurantului nota 7. Asta pentru că este un restaurant al unui hotel de 3 stele şi am fi avut aşteptări mai mari.
 
Conform Registrului Comerţului hotelul Palace funcţionează pe societatea S.C. Hotel Palace RRT SRL şi este administrată de Gavrilescu Alexandru, Gavrilescu Antoanela şi Gavrilescu Artimiza. Numele lui Alexandru Gavrilescu este legat şi de hotelurile Dacia şi Carol I Băile Herculane. Antoanela Gavrilescu a fost asociat al societăţilor: MIG AIR CONDITION SRL, ROMCLIMA TRADING S.R.L. Cele două au fost radiate, iar în acest moment îşi exercită statutul de partener al hotelului Dacia, al DIVERS MANAGEMENT SRL şi AXXA TRAVEL CONCEPT SRL. Artimiza Gavrilescu a fost asociatul societăţii SC. RR TURISM S.R.L.
 
Informaţii utile:
Site: http://www.hotelpalaceconstanta.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii