Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:43 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Patronatul Român al Apei şi Ambasada SUA, împreună în implementarea tehnologiilor de vârf

ro

11 Apr, 2011 01:20 2639 Marime text
Raja_patronatul_apei.jpgPatronatul Român al Apei a reuşit să devină o punte de legătură între operatorii regionali şi autorităţile guvernamentale de profil, atât la nivel naţional, cât şi internaţional

În perioada 11- 14 aprilie, Patronatul Român al Apei împreună cu Ambasada SUA organizează evenimentul „Programul American de Industrie Civilă de Apă şi Apă Uzată din România & Moldova", eveniment aflat la a doua ediţie.

În ultimii ani, Patronatul Român al Apei a devenit o structură incontestabilă, a cărui activitate susţine şi demonstrează că operatorii de profil au un standard de calitate ridicat în ceea ce priveşte activitatea lor de furnizare a serviciilor de alimentare cu apă potabilă şi de canalizare. Patronatul Român al Apei a reuşit să devină o punte solidă de legătură între operatorii regionali şi autorităţile guvernamentale de profil, atât la nivel naţional, cât şi internaţional. Astfel, în perioada 11- 14 aprilie, Patronatul Român al Apei împreună cu Ambasada SUA organizează evenimentul „Programul American de Industrie Civilă de Apă şi Apă Uzată din România & Moldova", eveniment aflat la a doua ediţie. Prima parte a evenimentului, în zilele de 11-12 aprilie, se va desfăşura la Bucureşti, la Hotel Intercontinental, unde va avea loc seminarul internaţional „Programul SUA de promovare al industriei apei şi apei uzate", seminar specializat în domeniul alimentării cu apă, canalizării şi epurării apelor uzate. Evenimentul se adresează specialiştilor şi companiilor româneşti din domeniul apei şi urmăreşte impulsionarea şi extinderea relaţiilor de cooperare cu reprezentanţii companiilor americane. La eveniment va participa şi Excelenţa Sa Mark Gitenstein, ambasadorul SUA. În partea a doua, în zilele de 13 şi 14 aprilie, cu sprijinul Asociaţiei Apă-Canal Moldova, evenimentul se va desfăşura la Chişinău, unde vor avea loc o expoziţie şi un seminar, la care vor participa şi reprezentanţii Băncii Europene pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare, ai Ministerului Mediului şi cei ai operatorilor de profil din Republica Moldova. În cadrul expoziţiei, firmele americane vor prezenta cele mai avansate tehnologii şi sisteme în domeniul alimentării cu apă potabilă şi canalizării.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii