Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:25 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

RAJA Constanța, la Forumul Regional al Apei Dunăre-Europa de Est, EXPOAPA 2018 (galerie foto)

ro

14 May, 2018 10:36 2439 Marime text
Azi a început Forumul Regional al Apei Dunăre – Europa de Est, ajuns la cea de-a XX-a ediție. La forum participă și compania RAJA Constanța, reprezentată de directorul general Felix Stroe. 
 
În perioada 14 – 16 mai 2018, Asociația Română a Apei și Patronatul Apei organizează la București – Palatul Parlamentului ediția aniversară, cu numărul XX, a Cel mai important eveniment din sectorul apei este sărbătorit printr-un complex de manifestări adresate tuturor specialiștilor din domeniul apei interesați de îmbunătățirea performanțelor tehnice și manageriale ale sectorului.
 
Forumul Regional al Apei Dunăre – Europa de Est aduce, în atenţia participanţilor, și anul acesta, informaţii de cea mai mare actualitate privind evoluţia şi dezvoltarea sectorului apei din România, dar şi din ţările din regiune şi nu numai. Evenimentele în cadrul Forumului cuprind o serie de conferințe, seminarii și ateliere de lucru precum:

Conferința Tehnico-Științifică Internațională Managementul si Utilizarea Eficienta a Apei 2018 – o continuare a Conferinței Internaționale Soluții Sustenabile în Managementul Apei 2017 ce oferă șansa participanților să propună noi modalități de creștere a eficienței proceselor și a tehnologiilor din sectorul apei în România, în regiune și pe plan internațional.
 

Seminarul Finanțarea Infrastructurii de Apă prin Fonduri Europene în Perioada de Programare 2014-2020.
 
Workshop-ul – Reglementări în domeniul apei la nivel internațional, un atelier ce își propune să analizeze și alte Obiective de Dezvoltare Durabilă, pe lângă accesul universal la apă și îmbunătățirea sanitației, având în vedere influența apei și asupra sănătății, a dezvoltării sustenabile a comunităților, a vieții de pe pămant și din ape. Prin urmare, grupurile IWA vor lucra pentru a dezvolta mecanismele necesare atingerii obiectivelor, inclusiv cele instituționale, financiare și de comunicare cu autoritățile și clienții.
 
Totodată, în cadrul expoziției de echipamente şi tehnologii specializate pentru sectorul apei, EXPOAPA 2018, furnizorii de echipamente și tehnologii dedicate apei se vor întâlni față în față cu utilizatorii acestora (operatorii de servicii de alimentare cu apă și de canalizare) putând astfel să-și promoveze eficient cele mai noi produse. Expozanții beneficiază de un spațiu generos de prezentare, în care promovează echipamente și instalații variate, pentru apă potabilă și pentru apă uzată, echipamente implicate în procesele de tratare a apei, dar și sisteme de monitorizare și control.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii