Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:34 19 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O carte peste Prut (video)

ro

11 May, 2011 02:27 2752 Marime text
Palaz_Cahul2.jpg

Câteva tone de cărţi colectate prin intermediul campaniei „Trimite o carte peste Prut" vor fi predate, astăzi, de prefectul judeţului Constanţa, Claudiu-Iorga Palaz, autorităţilor de la Cahul, Republica Moldova. Prefectul este însoţit de o delegaţie de jurnalişti şi este aşteptat, în Republica Moldova, de consulul general al României la Cahul, Genţiana Şerbu.

Patru tone de cărţi colectate încă de anul trecut prin intermediul campaniei „Trimite o carte peste Prut" aşteaptă să fie predate de prefectul judeţului Constanţa, Claudiu-Iorga Palaz, autorităţilor de la Cahul, Republica Moldova. La această acţiune participă şi o delegaţie de jurnalişti care, alături de prefectul Palaz, a plecat încă de dimineaţă spre localitatea de dincolo de Prut. În Republica Moldova, Claudiu Iorga Palaz a fost primit de consulul general al României la Cahul, Genţiana Şerbu.

Campania „Trimite o carte peste Prut" a fost demarată pe 27 martie 2010, zi ce a marcat împlinirea a 92 de ani de la Unirea Basarabiei cu Bucovina.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii