Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:39 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Laptop-uri pentru Şcoala „Aurel Vlaicu"

ro

30 Nov, 2011 01:53 1250 Marime text
Programul la nivel naţional „Ajută-ţi şcoala" a fost iniţiat de Real Hypermarket România începând cu anul 2010 şi contribuie la dotarea cu tehnică de calcul a şcolilor şi a liceelor din toată ţara, precum şi a altor instituţii de învăţământ care doresc să se înscrie în program. Programul s-a derulat pe o perioadă de 10 săptămâni, interval în care magazinul a transformat toate cumpărăturile efectuate de către clienţii săi în puncte.

Anul acesta, punctele acumulate la cumpărături au fost transformate în laptop-uri. Startul programului a fost dat pe 21 iulie, iar perioada de desfăşurare a fost de 10 săptămâni, la nivel naţional. Site-ul oficial pentru donarea punctelor este www.academiaderechizite.ro, unde se pot consulta informaţii despre campanie.

Şcoala cu clasele I-VIII „Aurel Vlaicu" Constanţa s-a clasat la sfârşitul campaniei 2011 pe primul loc, acumulând 106.607 puncte prin implicarea elevilor, părinţilor, cadrelor didactice şi a membrilor comunităţii. Promotorii campaniei au răsplătit eforturile şcolii prin acordarea ca premiu a zece laptop-uri.

Premierea câştigătorilor din Constanţa va avea loc la hypermaketul Real Constanţa astăzi, de la ora 12.00.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii