Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:50 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La Scoica Land mâncarea şi-a cam pierdut gustul

ro

11 Jan, 2012 00:00 3362 Marime text

Scoica_Land.jpgDe restaurantul La Scoica aţi auzit cu siguranţă mulţi dintre voi. Fratele mai mare al restaurantului din centru este La Scoica Land, aflat pe drumul dintre Mamaia şi Năvodari. Este imposibil să nu-l observaţi când treceţi pe acolo. Aici nu este doar un restaurant, ci un adevărat complex cu restaurant, hotel şi ballroom. Un lucru care-mi place mult de tot este faptul că nu prea ai cum să nu găseşti o masă liberă. Sunt aşa multe locuri încât chiar nu ai nevoie de o rezervare. Poate doar atunci când se organizează diverse evenimente cum a fost stand-up comedy-ul de acum câteva săptămâni. Vara vă recomand să staţi pe terasă.

Scoica_Land_2.jpgOferă o privelişte splendidă asupra lacului şi este o linişte extraordinară. În timpul zilei este locul perfect pentru a vă limpezi mintea. De mâncare nu pot să vă spun decât că am auzit păreri diferite, dar pe mine nu mă dă pe spate. Este bună, dar doar atunci când vrei să-ţi potoleşti foamea. În rest, sunt multe alte locuri în care se mănâncă cu mult mai bine. Un lucru bun este că au introdus un meniu complet la numai 16 lei. Un preţ acceptabil pentru câtă mâncare primiţi. Un alt plus al lor este servirea. Îmi place când sunt întâmpinată de ospătari de cum am intrat şi condusă la masă. Se schimbă puţin treaba când se aglomerează; comenzile încep să vină greu, ospătarii sunt puţin ameţiţi etc. Este un restaurant decent, amplasat într-un loc frumos şi măcar pentru asta merită să-i faceţi o vizită.
Conform Registrului Comerţului, restaurantul funcţionează pe societatea Lascu Bros SRL, administrată de Camelia şi Stere Lascu. Bărbatul a fost consilier local PNL la Năvodari.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii